PRVIM KONCERTOM MALIŠANI GLAZBENOG VRTIĆA TOMISLAVGRAD ODUŠEVILI PUBLIKU

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Večeras je u dvorani Kulturno-informativnoga centra Tomislavgrad održan prvi koncert Glazbenog vrtića Tomislavgrad. Tridesetoro djece je sudjelovalo u dinamičnom programu koji je obuhvatio grupno i solo pjevanje, sviranje i plesanje, piše Tomislavcity.com

Voditeljica programa, prof. Marija Pavković Baković je istaknula kako je ideja Glazbenog vrtića uspješno realizirana uz predan trud i rad pokretačice i glazbenice, Karle Radoš te pedagoginja Paule Perić i Paule Sabljić koje su pomagale u izvedbi glazbenih sati i radionica. Karla Radoš se u svom govoru zahvalila svima koji su joj pružili pomoć i podršku pri pokretanju Glazbenog vrtića, osobito načelniku Općine Tomislavgrad, Ivanu Buntiću, prethodnoj ravnateljici vrtića, gospođi Ljiljani Dilber te sadašnjoj ravnateljici, gospođi Slavici Mioč.

Pod glazbenom pratnjom profesora Marijana Mile Radoša, skupine Allegro i Notice su otpjevale i otplesale nekoliko pjesmica. Zatim je uslijedilo samostalno sviranje nekoliko učenika. Helena Perić je svirala na gitari, Paola Romić, Mihaela Musić, Lejla Musagić i Mijo Jolić na klaviru i Mihovil Ćavar na harmonici.

Nakon dodjele diploma, publiku je na prigodan domjenak ispratila pjesma „Život nije siv“ u izvedbi Mihaele Musić i Paole Romić. Dvorana je bila puna zadovoljne publike koja je glasnim pljeskom podržala sve sudionike ove glazbene večeri.

Tekst: Tomislavcity.com

Foto i audio: Ivica Šarac

TONSKI ZAPIS POSLUŠAJTE OVDJE: