ORIGINALNO: Prijavite se na foto natječaj ‘Ljetovanje na bali

objavljeno u: NOVOSTI | 0
U okviru obilježavanja 15 godina postojanja zajednice Goranci online, portal Goranci online rapisuje foto natječaj ‘Ljetovanje na bali’. 

Za sve ljubitelje fotografije i ove godine imamo primamljiv zadatak. Ovogodišnja tema je ‘Ljetovanje na bali’. Budite krativni, dosjetljivi i zanimljivi, pošaljite nam vaše zanimljive fotografije vezane za balirano sjeno i osvojite nezaboravan vikend u Gorancima.

Primjetili smo kako je sijeno oduvijek ljudima zanimljiva atrakcija sijeno za slikanje, posebno sa rolo balama. Budimo kreativni i napravimo neku otkačenu fotku, za lajk ili pak za nezaboravan vikend u Gorancima. Ako ništa pokušajte se popeti na (rolo) balu i nek vas fotkaju.

Foto natječaj traje od 20. lipnja do 4. srpnja u 12 sati, a pobjednika objavljujemo 7. srpnja.

Uvjeti: 

  1. Fotografije moraju biti autorsko djelo kandidata koji istu prijavljuje, a organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju zlouporabe autorskih prava prijavljenih fotografija na natječaju od strane sudionika ili trećih osoba. 
  2. Svaki autor može poslati maksimalno dvije fotografije. 
  3. Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke ili potpise. 
  4. Autori se slanjem fotografije odriču autorskog prava na fotografiju u korist organizatora, a isti ih može koristiti u svrhu printanja i objavljivanja u printanim ili elektronskim medijima, u promo materijalima i drugim programskim aktivnostima, bez isplate dodatne naknade. 
  5. Pravo prijave na natječaj nemaju članovi žirija koji će vršiti odabir fotografija pristiglih na natječaj. 

Tehnički detalji: 

  1. Fotografije moraju biti snimljene fotoaparatom ili mobilnim telefonom u prihvatljivoj rezoluciji.
  2. Autori svoje fotografije šalju isključivo e-mailom na goranci.online@gmail.com od danas do 4. srpnja u 12 sati.
  3. Fotografije moraju biti u digitalnom formatu (JPG ili JPEG), ne veće od 10 MB. 
  4. Prilikom prijave autori su dužni navesti svoje ime i prezime, godinu rođenja, prebivalište, kontakt mail i broj telefona te uređaj kojim je fotografija snimljena.
  5. Neputpuni podaci diskfalificiraju poslanu fotografiju iz izbora.

Izvor: goranci.blogspot.com