NAJAVA: Otvorenje prodajnog centra Eko Stridon 9. prosinca

objavljeno u: NOVOSTI | 0

„Otvorenje prodajnog centra Eko Stridon“

Kralja Zvonimira 161, Tomislavgrad

9.12. 2022. u 12:00h

Poštovani,

pozivamo Vas na otvorenje novog prodajnog centra Eko Stridon u Tomislavgradu, na adresi Kralja Zvonimira 161, 80240, Bosna i Hercegovina, u petak 09. prosinca 2022. s početkom u 12:00h.

Eko Stridon d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2014. godine. Glavna djelatnost koja je razvijana tijekom godina je prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića te prehrambenih i neprehrambenih proizvoda namijenjenih suvremenom ugostiteljstvu i trgovini. Eko Stridon jedan je od distributera Molson Coorsa (proizvodi Zagrebačke pivovare – Ožujsko pivo, Staropramen i sl.). Poduzeće je usmjereno na veleprodaju i maloprodaju alkoholnih pića te uvoz i zastupstva poznatih robnih marki. Svoju djelatnost obavlja kroz veleprodaju, distributivne centre i maloprodajne objekte.

Ove godine Eko Stridon otvara novi moderni trgovački centar sa supermarketom koji je povezan s HoReCa shopom, mesnicom i visoko-paletnim regalnim skladištem. Otvorenjem supermarketa asortiman je proširen po svim robnim grupama (higijena, prehrana, školski pribor, sezonski nakit, autokozmetika i sl.) Na katu novog supermarketa možete pronaći sve za dom (posteljno rublje, posuđe, mali kućanski aparati, dekoracije, igračke i sl.). Eko Stridon zapošljava oko 45 ljudi.

Otvorenje će uveličati mnogi gosti i prijatelji Eko Stridona. Na dan otvorenja kupcima će biti priređena razna iznenađenja i degustacije, a za prvih 100 kupaca pripremljeni su poklon paketi.

Veselimo se Vašem dolasku.

Eko Stridon