DANAS SLAVIMO 13. ROĐENDAN

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Danas slavimo 13. rođendan. Upravo na današnji dan, 9. svibnja 2009. godine, objavljen je prvi tekst na našem portalu – vijest o uređenju našega groblja za proslavu svete mise i obreda blagoslova polja 2009. Sve je u znaku simbolike pa i ova vijest, odnosno događaj, koji je zajednički svim Mandoseljanima, ovdje u domovini, ali i raseljenima diljem svijeta. Ovaj je portal prozor u svijet prema svima koji vole Mandino Selo, duvanjski kraj, sve ljude dobre volje. Portal je krenuo iz uskog kruga našega malenoga sela, godinama koje su uslijedile vinuo se u međumrežje i širinu cijeloga svijeta.

Nismo profesionalci, svjesni smo svojih ograničenja i manjkavosti ali sve što činimo, radimo srcem i iz srca. Tako je bilo svih proteklih 13 godina, a ako Bog da, tako će biti i dalje. Uvijek nas je vodila misao: Samo pozitivno! Bez negativnosti, mržnje kojom smo, na žalost, okruženi i previše.

Svima vama koji nas svakodnevno pratite, bodrite i potičete hvala od srca, jer bez čitatelja portal ne znači sam po sebi ništa. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u njegovu uređivanju svih ovih godina, kao i onima koji to još uvijek čine. Zato slobodno možemo napisati:

SRETAN NAM SVIMA ZAJEDNIČKI 13. ROĐENDAN!

Uredništvo mandino-selo.com