Tomislavgrad: Održan Dječji festival

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Pobjednici 13. dječjeg festivala su Lucija Pašalić i Mihael Kovač.

Večeras je u kino-dvorani održan Dječji festival čiji je organizator KIC Tomislavgrad. Na festivalu je nastupilo trinaest natjecatelja, a o pobjednicima je odlučivao stručni žiri i publika.

Prema ocjenama žirija prvo mjesto osvojila je Lucija Pašalić izvedbom pjesme Ima jedan svijet, drugo mjesto pripalo je Maji Mioč koja je nastupila s pjesmom Korake ti znam, dok je na trećem mjestu bila Ivana Čurković s pjesmom Dođi.

Prema glasovima publike prvo mjesto osvojio je Mihael Kovač izvedbom pjesme Zavela me Ana, a najbolji scenski nastup imala je Manuela Kovač i pjesma Uno momoento.

U sastavu žirija bili su: Ilija Krišto, Ilija Mladina, Luka Krstanović, Marija Perić i Vlado Letica. Program ove večeri vodili su Ana Krešimira Smiljanić i Domagoj Jerlagić. Dvorana je bila prepuna i ovaj put, što pokazuje da duvanjska publika voli ovakve manifestacije.

U revijalnome dijelu programa gledatelje je zabavljala amaterska grupa iz Šujice ,,MMALLUDDA”, a posjetitelji su mogli uživati i u nastupu naših mažortekinja te plesne skupine Pirueta.

Djecu je za festival pripremao prof. glazbene kulture Ivan Radoš Mićukić, a održavanje spomenute glazbene manifestacije financijski su podržali općina Tomislavgrad i resorno županijsko ministarstvo. Pohvale organizatorima i naravno, čestitke svima koji su pripomogli da se ovaj festival realizira i ove godine.