ŽUPNE OBAVIJESTI: XXVI. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Zdravko i Martina Gabrić za sve svoje pokojne

UTORAK:
Mirko i Mila Matić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:
Stanko Buntić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Bože i Anđa Buntić za sve svoje pokojne

PETAK:

Ivan i Jelena Buntić za sve svoje pokojne

SUBOTA:

Ivan i Anđa Rozić za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8,00 sati: Kongora

9,30 sati: Borčani

11,00 sati: Kongora

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati, u 9,30 sati i u 11 sati.
  2. Sutra dovečer započinjemo s listopadskom pobožnošću. U ovom mjesecu svake večeri, osim nedjelje, ili ako se posebno ne naglasi, u 17 sati molimo Gospinu krunicu u Borčanima a u 17,30 sati u Kongori. Nakon krunice, u 18 sati, slavit ćemo svetu misu. Kroz ovaj mjesec nema jutarnje svete mise.
  3. U četvrtak je svetkovina svetog Franje Asiškoga. Svečano se slavi kao zaštitnik župe u župi Bukovica. Središnje misno slavlje u Bukovici je u 11 sati.
  4. Idući četvrtak je prvi četvrtak u mjesecu i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu je nakon svete mise u 18,30 sati.
  5. Idući petak je prvi petak u mjesecu i s ovim danom i ovim mjesecom započinjemo Veliku Devetnicu u čast Presvetoga Srca Isusova. U 17 sati imate prigodu za sakrament pomirenja, u 17,30 je Zlatna krunica, a u 18 sati je sveta misa.
  6. U subotu u 9 sati je vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike, a u 10 sati je sastanak za ministrante. Primaju se novi kandidati za ministrantsku službu. Mogu se prijaviti učenici od IV. do IX. razreda osnovne škole..
  7. Hvala svim župljanima koji su se prošli utorak odazvali na humanitarnu akciju naše župe za siromašne i potrebite, nesebično darujući plodove zemlje, kao i lake ne propadljivu hranu. Odaziv je bio velikodušan Vaš dar smo u srijedu proslijedili štićenicima Majčina Sela u Međugorju. Neka Gospodin blagoslovi vašu bratsku ljubav. A oni župljani koji su bili spremni sudjelovati u akciji, ali i nije imao tko prevesti njihov dar, ili su jednostavno zaboravili, imat će prigode i ibuduće iskazati svoju bratsku ljubav, kao i oni koji su ovaj put sudjelovali. Gospodin gleda srca radosna i spremna darovatelja.
  8. Poruka biskupa BK BiH uoči općih izbora u listopadu 2018. godine…

 

Izvor: Župni ured Kongora