ŽUPNE OBAVIJESTI: XVIII. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Pero i Anđelka Ivić za sve svoje pokojne

UTORAK:

Ante i Anđelka Jolić za sve svoje pokojne

Branko Sliško za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Mijo i Marija Jolić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Josip i Ružica Jolić za sve svoje pokojne

PETAK:

Tomislav i Mila Mašić za sve svoje pokojne

Katica Knežević za sve svoje pokojne

SUBOTA:

Ante i Mirjana Romić  za sve svoje pokojne

Anica Šumanović za sve svoje pokojne

11,00 sati: Mlada misa don Josipa Radoša

NEDJELJA:

8,00 sati: Kongora

9,30 sati: Borčani

12,00 sati: sveta misa na groblju Lugava

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati, u 9,30 i u 12 sati na groblju Lugava. Ako bude kiše, svetu misu na Lugavi ćemo slaviti jedne nedjelje u kolovozu kada bude lijepo vrijeme.
  2. U subotu (11. kolovoza) mlada je misa našega župljanina don Josipa Radoša. Molim vas da nitko, osim svećenika i invalida, sa automobilom ne ulazi u molitveni prostor ispred i oko crkve. Vaše automobile možete parkirati na crkvenom parkiralištu ili na za to određenom prostoru: na velikoj njivi iza kuće Ivice Petrovića, na njivi Mije Radoša Šuškova, koja se nalazi ispred kuće Bože Malića Bojkana i na njivi Stane Radoš, koja se nalazi kod kuće našeg mladomisnika.
  3. Ovih dana primili ste pozivnice za mladomisničko slavlje don Josipa Radoša. Ako ima župljana koji nisu primili pozivnice, a bit će na mladomisničkom slavlju nakon svete mise, svoje pozivnice mogu preuzeti ovih dana u našem župnom uredu ili danas nakon svetih misa.
  4. Za mladomisničko slavlje potrebita je pomoć 40 osoba koje će posluživati. Molim sve one koji znaju posluživati i žele dati svoj doprinos mladomisničkom slavlju u našoj župi da se jave u župni ured najkasnije do srijede.
  5. Svoj dar za mladomisničko slavlje u mezi (pršut, pečenica, sir…) dostaviti mladomisniku do srijede, a pite, uštipke i kolače donijeti u petak poslijepodne u kuću mladomisnika. Molim vas da sve dostavite u plastičnim posudama s poklopcem, tako da ih odmah možemo servirati na stolove.
  6. Sastanak za sve članove župnog vijeća je večeras, u 19 sati, u župnom stanu.
  7. Ženi se Alen Sušac, sin Marinkov i Angele, r. Marić iz Gornje Blatnice i uzima Martinu Džankić, kći Perinu i Marije r. Sučić iz Lipe. Bilo im sretno i blagoslovljeno!

 

Izvor: Župni ured Kongora