ŽUPNE OBAVIJESTI: XIV. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Jozo i Jozefina Džankić za sve svoje pokojne

UTORAK:

Zvonko i Matija Jolić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Slavko i Anđa Jolić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Vinko i Kata Bartulić za sve svoje pokojne

PETAK:

Jozo i Renata Bartulić za sve svoje pokojne

SUBOTA:

Ljeposava Malić za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8,00 sati: Kongora

9,30 sati: Borčani

11,00 sati: Kongora – zlatna misa don Joze Ančića

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati, u 9,30 i u 11 sati zlatna misa don Joze Ančića, koju predvodi naš mjesni ordinarij msgr. Ratko Perić. Po izričitoj želji zlatomisnika don Joze Ančića slavit će se samo sveta misa, a nakon svete mise će se dijeliti svete sličice za uspomenu na zlatomisničko slavlje.
  2. Ženi se Martin Jurič, sin Andrijin i Marije r. Rubić iz Tomislavgrada i uzima Anđu Mašić, kći Tomislavovu i Mile r. Pehar iz Kongore.
  3. Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji održat će se 15. i 16. rujna 2018. godine u Splitu i Solinu. Obitelji koje žele ići na ovo hodočašće neka se prijave u naš župni ured do 10. kolovoza ove godine.

Nadbiskupi naše krajevne Crkve odlučili su da se i kod nas proslavi Obiteljski dan, 28. i 29. srpnja na Kupresu, u župnoj crkvi Svete Obitelji. Molim sve župljane koji žele ići na ovaj obiteljski dan i molitveni liturgijski susret da se prijave u župnom uredu do kraja ovoga tjedna.

  1. U našem župnom uredu, u izdanju Naših ognjišta, možete kupiti knjigu “Misionar”, autora pok. fra Stojana Zrne. Riječ je o životnome putopisu našeg duvanjskog i hercegovačkog misionara u Kongu. Njezinom kupnjom omogućit ćemo objavu i preostala dva dijela našeg misionara, pok. fra Stojane Zrne, i pomoći u širenju Radosne vijesti među dušama koje Boga traže. Cijena knjige je 30 KM.
  2. Došao je novi broj Naših ognjišta. Uzmite i čitajte!

Izvor: Župni ured Kongora