ŽUPNE OBAVIJESTI: X. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0

PONEDJELJAK:

7:30 – Za pok. Trpimira Bošnjaka

UTORAK:

18:00 – Terezija Jolić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

18:00 – Mijo i Iva Galir za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

18:00 – Marko i Dragica Jolić za sve svoje pokojne

PETAK – PRESVETO SRCE ISUSOVO:

08:00 – Kongora: Ivica Šico i Ivanka Tadić za sve svoje pokojne

11:00 – Kongora: Središnja proslava zaštitnika župe

SUBOTA:

Mara i Blaženka Krištić za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

08:00 – Kongora

09:30 – Borčani

11:00 – Svinjača

  1. Iduće nedjelje svete mise su u u 8 sati u Kongori, u 9:30 u Borčanima i u 11 sati blagoslov polja i župna proslava svetog Ante na Svinjači.
  2. Sutra, u ponedjeljak u 16 sati sastanak je za sve ministrante. U 16:30 je sastanak za sve članove franjevačke mladeži iz naše župe.
  3. U utorak navečer započinjemo s molitvom trodnevnice u čast Presvetog Srca Isusova. U 17 sati počinje sakrament pomirenja, u 17:30 sati je molitva Zlatne krunice, a u 18 sati je večernja sveta misa. Za vrijeme trodnevnice imat ćemo i duhovnu obnovu naše župe. Molitveni program kroz ove dane predvodit će fra Ivica Jagodić, član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, župnik župe sv. Filipa i Jakova iz našeg herojskog grada – Vukovara.
  4. U petak je svetkovina Presvetoga Srca Isusova, svečana proslava i zapovjedna svetkovina za našu župe. Raspored svetih misa: u 8 sati tiha misa; u 11 sati svečana sveta misa, koju slavi će fra Ivica Jagodić. Molimo vas da taj dan ne ulazite s vašim automobilima u molitveni prostor. Imate dovoljno mjesta na parkiralištu, kao i na prostoru izvan crkvenog dvorišta.
  5. U subotu u 10 sati je sastanak za ministrante, u 10:30 je sastanak za krizmanike.
  6. Za grijanje su dali:
  7. Za crkvu su dali: … Oče naš…
  8. Prošlog tjedna u našoj župi umrli su: Andrija Bartulić iz Kongore, opremljen svetim sakramentima; Slavka Šumanović iz Mandina Sela. Za pokoj njihovih duša: Oče naš…

Izvor: Župni ured Kongora