ŽUPNE OBAVIJESTI: Sveta obitelj Isusa, Marije i Josipa

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
 1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

7:30: Ilka Bartulić za sve svoje pokojne

UTORAK:

7:30: Ivan Malić Manja za sve svoje pokojne

18:00: Misa zahvalnica i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu

SRIJEDA – MARIJA BOGORODICA (NOVA GODINA):

Kongora: 9:00 sati

Borčani: 11:00 sati

ČETVRTAK:

Jozo Mašić za sve svoje pokojne

PETAK:

Za pok. Vinka Skočibušića

SUBOTA:  

Vinko i Anđa Sliško za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8:00 – Kongora

9:30 – Borčani

11:00 – Kongora

 1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati u Kongori, u 9:30 sati u Borčanima i u 11 sati u Kongori.
 2. U utorak navečer, u 18 sati, u našoj župnoj crkvi u Kongori slavimo svetu misu zahvalnicu, a nakon svete mise imat ćemo klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Pozivam sve župljane, kao i članove molitvene zajednice Krvi Kristove na ovu večernju svetu misu i na klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
 3. U srijedu, na svetkovinu Marije Bogorodice – na Novu godinu, svete mise su u župnoj crkvi u 9 sati u Kongori i u filijalnoj crkvi u Borčanima u 11 sati.
 4. Idući četvrtak je prvi četvrtak u mjesecu. Zbog pastoralnih obveza svećenika u ovome tjednu pobožnost klanjanja Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu je u utorak, u 18:30 sati
 5. Idući petak je prvi petak u mjesecu i četvrti dan Velike Devetnice u čast Presvetoga Srca Isusova. U 7 sati imate prigodu za sakrament pomirenja, u 7:30 sati je sveta misa.
 6. U subotu, u 8:30 sati počinje blagoslov obitelji na području cijele župe. Molim vas da na stolu bude pripremljen križ, upaljena svijeća i blagoslovljena voda. U Borčanima blagoslov počinje od rudnika, drugi svećenik polazi od kuće Joze Matića Majinovića, a treći od crkve u Borčanima. U Kongori blagoslov obitelji počinje od kuće Ante Malića, drugi svećenik polazi od Gašpara, treći od Sliška. U Lipi blagoslov počinje od kuće Kate Romić, Prskala, drugi svećenik polazi od Pirana, Buntića, Karačića a treći od kuće Mate Skočibušića, Kukavica, Gabrića, Džankića. U Mandinu Selu blagoslov obitelji počinje od Reza, drugi svećenik polazi od Rašćana, preko Kordića kuća, Križanaca, a treći od kuće Stojana Tokića, do Markovića i Vukadina. U slučaju nevremena blagoslov se odgađa do daljnjega.
 7. U našem župnom uredu možete nabaviti nabožne predmete, dvanaestolisnati kalendar za 2020. godinu, monografiju “Sto godina župe Kongore.”
 8. Za grijanje su dali:
 9. Za crkvu su dali:…Oče naš…
 10. Umrla je Anđa Knežević pok. Joščevića iz Borčana. Opremljena svetim sakramentima. Sprovod je danas u 14 sati na groblju Radoševina. Oče naš…

Izvor: Župni ured Kongora