ŽUPNE OBAVIJESTI: Sveta obitelj Isusa, Marije i Josipa

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

07:30 sati: Stipo i Dragica Rimac za sve svoje pokojne

18:00 sati: Misa zahvalnica i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu

UTORAK – MARIJA BOGORODICA (NOVA GODINA):

Kongora: 9:00 sati

Borčani: 11:00 sati

SRIJEDA:

Slaven i Iva Mašić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Mladen i Iva Radoš za sve svoje pokojne

PETAK:

Mijo i Iva Galir za sve svoje pokojne

SUBOTA:  

Ferdo i Iva Lončar za sve svoje pokojne

NEDJELJA – BOGOJAVLJENJE:

8:00 sati: Kongora

9:30 sati: Borčani

11:00 sati: Kongora

  1. Iduće nedjelje je Bogojavljenje ili Vodokršte. Svete mise su kao i nedjeljom: u 8:00 sati, 9:30 sati i u 11:00 sati. Blagoslov soli i vode je na svim svetim misama.
  2. Sutra dovečer, u 18:00 sati, u našoj župnoj crkvi u Kongori, slavimo svetu misu zahvalnicu, a nakon svete mise imat ćemo klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
  3. U utorak, na svetkovinu Marije Bogorodice – na Novu godinu, svete mise su u župnoj crkvi u 9:00 sati u Kongori i u filijalnoj crkvi u Borčanima u 11:00 sati.
  4. S blagoslovom obitelji započinjem u srijedu, u 9:00 sati u Borčanima: od rudnika do Delijine kuće; u četvrtak: od Delijine kuće do Lilića; u petak od Lilića do crkve.  U subotu Kongora, u 9:00 sati, od Galića do Sliška. Molim da na stolu bude pripremljen križ, upaljena svijeća i blagoslovljena voda.
  5. Idući četvrtak je prvi četvrtak u mjesecu i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu je u 18 sati u našoj župnoj crkvi.
  6. Idući petak je prvi petak u mjesecu i četvrti dan Velike Devetnice u čast Presvetoga Srca Isusova. U 17:00 sati imate prigodu za sakrament pomirenja, u 17:30 sati je Zlatna krunica, a u 18:00 sati je večernja sveta misa.
  7. U našem župnom uredu možete nabaviti nabožne predmete, dvanaestolisnati kalendar za 2019. godinu, monografiju “Sto godina župe Kongore”, knjigu fra Stojana Zrne “Misionar”.
  8. Za grijanje su dali:
  9. Za crkvu su dali:…Oče naš…!

 

Izvor: Župni ured Kongora