ŽUPNE OBAVIJESTI: III. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u idućem tjednu:

PONEDJELJAK:

Ruža Mašić za sve svoje pokojne

UTORAK:

Ivan i Janja Šumanović za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Jozo i Ljiljanka Šarac za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Ljuba Prskalo za sve svoje pokojne

PETAK:

Zdenka Radoš za sve svoje pokojne

SUBOTA – SVIJEĆNICA:

NEDJELJA:

8,00 sati: Kongora

9,30 sati: Borčani

11,00 sati: Kongora

 

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8:00 sati, u 9:30 sati i u 11:00 sati.
  2. Slijedeći petak je prvi petak u mjesecu i peti dan Velike Devetnice u čast Presvetoga Srca Isusova i duhovne obnove za sve naše župljane. Večernji molitveni program započinje u 17:00 sati sa sakramentom pomirenja, u 17:30 sati je molitva Zlatne krunice i litanije Presvetoga Srca Isusova, a u 18:00 sati je večernja sveta misa u našoj župnoj crkvi.
  3. U subotu je Svijećnica ili Prikazanje Gospodinovo. Svete mise su samo u župnoj crkvi u 8:00 sati i u 11:00 sati. Blagoslov svijeća je pod obje svete mise.
  4. U subotu, ako ne bude nevremena, vjeronauk je za prvopričesnike i za krizmanike u 15:00, a u 16:00 sati sastanak za ministrante.
  5. Prošle godine u našoj župi ukopali smo 15 naših župljana koji su nastojali svojim vjerničkim i sakramentalnim životom svjedočiti da su vjernici i da vjeruju u Isusa Krista. Žalosno je da je njih 5 (petero) otišlo sa ovoga svijeta bez svetih sakramenta, a da je rodbina tražila pomoć liječnika, a da se nisu obratili svećeniku, iako je bilo vremena i znalu su da je član obitelji rodovito primao svete sakramente i primao milost i snagu za svoj vjernički život, preko susreta s Gospodininom u ovom sakramentu. Zašto ovako ponašanje?! Je li u pitanju gubitak vjere članova obitelji u nazočnost Gospodinovu u svetim sakramentima ili ravnodušnost prema roditeljima, starim i nemoćnim članovima obitelji? Mise za pokojne i misna nakana vjernika…domjenak nakon sprovoda…
  6. Za grijanje su dali:
  7. Za crkvu su dali…Oče naš…!
  8. Umrli su Anica Linzmeier iz Borčana i Anica Sliško iz Kongore. Opremljene svetim sakramentima. Oče naš…

 

Izvor: Župni ured Kongora