ŽUPNE OBAVIJESTI: III. nedjelja došašća

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
 1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Za sve svoje pokojne iz obitelji Joze i Mande Galir

UTORAK:

Vinko i Iva Matić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Petar i Iva Martinović za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Ante i Luca Matić za sve svoje pokojne

PETAK:

Zdravko i Finka Rezo za sve svoje pokojne

SUBOTA:  

Boško i Matija Galir za sve svoje pokojne

 NEDJELJA:

8:00 sati: Kongora

9:30 sati: Borčani

11:00 sati: Kongora

 1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati u Kongori, u 9:30 sati u Borčanima i u 11 sati u Kongori.
 2. U utorak (17. prosinca) je božićna ispovijed za naše župljane. U Borčanima ispovijed počinje u 15 sati, a nakon ispovijedi je sveta misa. U Kongori ispovijed počinje u 16:30 sati, a potom se slavi sveta misa.
 3. Kroz vrijeme došašća svakog jutra u našoj župnoj crkvi – osim nedjelje – slavit ćemo jutarnju svetu misu – zornicu – u 6 sati. Prije svete mise imate prigodu za sakrament pomirenja.
 4. I ovoga došašća u našoj župi imat ćemo tradicionalnu karitativnu akciju “Moj dar siromašnom Isusu”. Svaka obitelj je dobila malu kasicu u koju može tijekom adventa svaki član obitelji ubaciti svoj novčani dar, kao žrtvu ljubavi, umjesto onoga čega se odrekla u vrijeme adventa. Tko danas nije donio obiteljsku kasicu svoj obiteljski dar može dati u Kruh sv. Ante u župnom uredu.
 5. Završena je ispovijed starih i nemoćnih u našoj župi. Ako ima župljana koji se nisu ispovjedili, a ne mogu doći u crkvu zbog bolesti i nemoći, molimo rodbinu ili susjede da jave župniku i svećenik će doći.
 6. Iduće subote, u 9 sati je vjeronauk za prvopričesnik, a u 10 sati je sastanak za ministrante. U 10:30 sati je sastanak za malu Framu.
 7. Nakon svetih misa mladi iz naše župe izložit će djelo svojih ruku – domaće kolače i poslastice – i sav novčani doprinos ide za fond mladih iz Franjevačke mladeži i za njih pastoralno-karitativni rad.
 8. Za crkvu su dali:
 9. Za grijanje su dali:
 10. Obavijest…

Izvor: Župni ured Kongora