ŽUPNE OBAVIJESTI: III. nedjelja došašća

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Za pok. Iliju Matića

UTORAK:

Iva Marković za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Šimun i Mara Aščić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Za pok. Anđu Rezo

PETAK:

Bariša i Mara Tokalić za sve svoje pokojne

SUBOTA:  

Milovan i Željka Radovac za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8:00 sati: Kongora

9:30 sati: Borčani

11:00 sati: Kongora

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8:00 sati, u 9:30 sati i u 11:00 sati.
  2. Kroz vrijeme došašća svakog jutra u našoj župnoj crkvi – osim nedjelje – slavit ćemo jutarnju svetu misu – zornicu – u 6 sati. Prije svete mise imate prigodu za sakrament pomirenja.
  3. I ovoga adventa u našoj župi imat ćemo tradicionalnu karitativnu akciju “Moj dar siromašnom Isusu”. Svaka obitelj će dobiti malu kasicu u koju može tijekom adventa svaki član obitelji ubaciti svoj novčani dar, kao žrtvu ljubavi, umjesto onoga čega se odrekla u vrijeme adventa. Tko danas nije donio obiteljsku kasicu može je donijeti tijekom tjedna na misu zornicu ili iduće nedjelje.
  4. Završena je ispovijed starih i nemoćnih u našoj župi. Ako ima župljana koji se nisu ispovjedili, a ne mogu doći u crkvu zbog bolesti i nemoći, molimo rodbinu ili susjede da jave župniku i svećenik će doći.
  5. Nakon svetih misa mladi iz naše župe izložit će djelo svojih ruku – domaće kolače i poslastice a sav novčani doprinos ide za fond mladih iz Franjevačke mladeži i za njihov pastoralno-karitativni rad.
  6. U srijedu (19. prosinca) je Božićna ispovijed za naše župljane. U Borčanima ispovijed počinje u 15 sati, a nakon ispovijedi je sveta misa. U Kongori ispovijed počinje u 16,30 sati, a potom se slavi sveta misa.
  7. Do daljnjega nema vjeronauka za prvopričesnike i za krizmanike.
  8. Sastanak za ministrante je u subotu u 9:00 sati.

Izvor: Župni ured Kongora