ŽUPNE OBAVIJESTI: II. nedjelja došašća

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Branko i Luca Lončar za sve svoje pokojne

UTORAK:

Ivan i Anđa Rozić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Jela Jolić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Ilija i Luca Knežević za sve svoje pokojne

PETAK:

Bože i Anđa Buntić za sve svoje pokojne

SUBOTA:  

Milan i Ružica Seser za sve svoje pokojne

 NEDJELJA:

8:00 sati: Kongora

9:30 sati: Borčani

11:00 sati: Kongora

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati u Kongori, u 9:30 sati u Borčanima i u 11 sati u Kongori.
  2. Kroz vrijeme došašća svakog jutra u našoj župnoj crkvi – osim nedjelje – slavit ćemo jutarnju svetu misu – zornicu – u 6 sati. Prije svete mise imate prigodu za sakrament pomirenja.
  3. Sutra započinje božićna ispovijed bolesnih, starih i nemoćnih u našoj župi: ponedjeljak – Borčani, utorak – Kongora, srijeda – Rašćani i Mandino Selo, četvrtak – Lipa. Ispovijed počinje u 9 sati. Molim članove obitelji da u svom domu na stolu pripreme križ, upaljenu svijeću i blagoslovljenu vodu.
  4. U srijedu, petak i subotu su zimske kvatre. Kvatre su osobiti dani u kojima se Crkva od davnina, prateći ciklus godišnjih doba, posvećuje molitvama, djelima pokore i ljubavi i to na velika nakane Crkve i svijeta. Zimske kvatre su posvećene kršćanskoj dobrotvornosti i zahvali Bogu na njegova dobročinstva.
  5. Iduće subote, u 9 sati je vjeronauk za prvopričesnike, a u 10 sati je sastanak za Malu framu. ministrante. Iduće subote nema sastanka za ministrante. Taj dana neka ministranti donesu mahovine za jaslice.
  6. Iduće nedjelje svetu misu u 8 sati poslužuju ministranti grupe Mihael, a u 11 sati poslužuju ministranti grupe Marija.
  7. Stigao je novi broj Naših ognjišta.
  8. Za grijanje su dali:
  9. Za grijanje su dali:

Izvor: Župni ured Kongora