ŽUPNE OBAVIJESTI: I. nedjelja došašća

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0

Svete mise u idućem tjednu:

PONEDJELJAK:

Ivan i Pavka Karačić za sve svoje pokojne

UTORAK:

Mira Jolić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Jurica i Ivana Lončar za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Ljuba Bošnjak ud. Trpimirova za sve svoje pokojne

PETAK:

Anica Galić ud. Andrijina za sve svoje pokojne

SUBOTA:

Ljubica Brkić ud. Matina za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8:00 – Kongora

9:30  – Borčani

11:00 – Kongora

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8:00 u Kongori, u 9:30 u Borčanima, u 11:00 u Kongori.
  2. S današnjom nedjeljom započelo je vrijeme adventa ili došašća, kao i nova liturgijska godina. Kao župna zajednica u ovom milosnom vremenu nastojat ćemo s Božjom pomoći – preko molitve, osobnog obraćenja, djelima ljubavi, sakramentalnim životom i pomirenjem s Bogom i sa svojim bližnjima – ostvariti Kristov poziv na svetost i u dostojanstvu djece Božje radosno proslaviti rođendan našega Spasitelja i utjelovljenog Sina Božjega – Isusa Krista.
  3. Kroz vrijeme došašća svakog jutra u našoj župnoj crkvi – osim nedjelje – slavit ćemo jutarnju svetu misu – zornicu – u 6 sati. Prije svete mise imate prigodu za sakrament pomirenja.
  4. I ovoga došašća u našoj župi imat ćemo tradicionalnu karitativnu akciju Moj dar siromašnom Isusu. Jučer su ministranti nastojali svakoj obitelji donijeti malu kasicu u koju možete staviti svoj novčani dar umjesto onoga čega ste se odrekli u vrijeme došašća – kao čin vaše žrtve i ljubavi i prema Kristu. Vaše kasice s darom donesite 3. nedjelje došašća i vaš dar bit će podijeljen potrebnima u našoj župi ili onima koji se obraćaju za pomoć našem župnom uredu. Tko nije dobio obiteljsku kasicu može je uzeti nakon svete mise u sakristiji ili u župnom uredu.
  5. Danas nakon svete mise mladi iz naše Frame ponudit će vam djelo svojih ruku – adventske vijence. Sav novčani prihod ide u njihov fond, za njihov potrebe i karitativne akcije.
  6. Danas nakon svetih misa članovi DHU Kap ljubavi iz Tomislavgrada dijelit će kartonske pakete za lako nepropadljivu hranu, koju možete donijeti svakog radnog dana do 16 sati u ured udruge u Tomislavgradu. Vaš dar će biti podijeljen potrebitim obiteljima prije Božića.
  7. Idući četvrtak je prvi četvrtak u mjesecu. Pobožnost klanjanja Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu je u 18 sati.
  8. U subotu, u 9 sati je vjeronauk za prvopričesnike. U 10 sati je sastanak za ministrante. U 10:30 je sastanak za malu Framu.
  9. Za grijanje:…
  10. Za crkvu:… Oče naš…

Izvor: Župni ured Kongora