ŽUPNE OBAVIJESTI: Duhovi – Pedesetnica

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0

1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Ivica i Ivanka Tadić za sve svoje pokojne

UTORAK:

Marko Galić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Jurka Romić za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Za pok. Zvonku Krištića

PETAK:

Bogomir i Anđa Jolić za sve svoje pokojne

SUBOTA:  

Ante i Ruža Malić za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8,00 sati – Kongora

9,30 sati – Borčani

11,00 sati – Blagoslov polja na Svinjači

2. Iduće nedjelje svete mise su u 8,00 sati, u 9,30 sati i u 11 sati blagoslov polja na Svinjači, ujedno i naša župna proslava sv. Ante. Nakon svete mise je blagoslov vozila i vozača. Vjernici koji imaju svoje vikendice na Svinjači i žele ih blagosloviti to mogu učiniti nakon svete mise u dogovoru sa župnikom.

3. Fratarski grob u Mandinu Selu – sutra u 16 sati je župna akcija uređenja zelene površine molitvenog prostora oko groba trojice fratara.

4. U četvrtak je svetkovina sv. Ante. Svečano se slavi u Brišniku, Šujici i Grabovici. U našoj župnoj crkvi slavi se samo jutarnja sveta misa u 7,30 sati.

5. U srijedu, petak i subotu su dani ljetnih kvatri – osobiti dani u kojima Crkva prateći ciklus godišnjih doba – posvećuje molitvi, djelima, pokore i ljubavi za posvećenje ljudskog rada i za urod zemlje.

6. Ženi se: Vladimir Vrdoljak, sin pok. Borislava i Jelice r. Peraica iz Livna i uzima Kristinu Malić, kći Božinu i Joze (ž) r. Sliško iz Kongore; Franimir Seser, sin Milanov i Ružice r. Cikoja iz Mandina Sela i uzima Martinu Jurić, kći Ljupkovu i Matije r. Trogrlić iz Stipanjića. Bilo im s Božjim blagoslovom!

7. U subotu, u 10 sati je sastanak za sve krizmanike. Tko nije donio službenu potvrdu za svoga kuma, neka to učini do iduće subote.

8. Građevinski radovi u molitvenom prostoru župne crkve…

9. Za crkvu su dali:

10. Došao je novi broj Naših ognjišta. Uzmite i čitajte!

Izvor: Župni ured Kongora