SRUŠENA STARA KAPELICA

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Sukladno dogovoru sa zadnjega sastanka, održanog protekle nedjelje (10. svibnja), danas smo pokosili travu na groblju i srušili staru kapelicu izgrađenu sada već davne 1986. godine. Radove su izvodili strojevi i djelatnici poduzeća Promet Šarac d.o.o. iz Tomislavgrada i to potpuno besplatno, kao dar sinova pok. Marka Šarca (Ante, Ivica, Luka) rodnome selu njihovoga oca. Na tome im najiskrenije zahvaljujemo.

Okupljanje smo iskoristili i za definiranje opsega površine kojom ćemo urediti okoliš nove kapelice ukrasnom kockom. Složili smo se da je oko objekta dovoljna širina od jednoga metra, a prostor ispred objekta do prvoga reda grobnica, što iznosi ukupno oko 60 m² pod kockom. Ostalo bi uredili kao travnatu površinu.

Kad se radi teško treba jesti i piti a za to su se pobrinuli naši današnji sponzori: pića – pive i soka (Jozo Vukadin Kalčić, Vlado Šumanović, Davor Marković, Stojan Tokić, Ćipa Krajinović, Branko Jurčević – Pana) te ića – bureka (Ivan Vukadin i Ivica Šarac). Hvala im, kao i svima koji su se odazvali današnjoj akciji.

Mix: Josip Tokić

Posted by Mandino Selo-MS on Saturday, May 16, 2020