RUŽA I ANTE ŠARAC PROSLAVILI 48. OBLJETNICU BRAČNOGA ZAJEDNIŠTVA

objavljeno u: SPONZORI | 0

Okruženi svojim najbližima, u obiteljskoj kući u Mandinu Selu Ruža rođ. Papić i Ante Šarac proslavili su 48. obljetnicu bračnoga zajedništva u koje ih je, upravo na današnji dan, 2. veljače daleke 1972. godine, u crkvi sv. Nikole Tavelića u tadašnjem Duvnu, podjelom sakramenta ženidbe, uveo fra Blago Karačić, u nazočnosti rodbine i prijatelja i, prema tadanjem običaju, čak pet svjedoka vjenčanja: Ambre Križanca s Luga, Andrije Galića iz Kongore, Ivana Majića Ćike iz Mandina Sela, Marka Milića iz Srđana i Mate Matiše Ćosića iz Buhova.

Kao i mnogi Duvnjaci toga vremena i Ante je čitav radni vijek (punih četrdeset godina) proveo u Njemačkoj a Ruža je odgajala djecu i čuvala toplinu obiteljskoga doma u kojem su rodili i odgojili tri sina: Stipana, Iliju (budući da žive u Zagrebu sin Ilija i njegova obitelj nisu mogli nazočiti) i Ivicu (potpisnika ovih redaka).

Četvero unučadi je već tu a ako Bog da bit će ih još, kako bi još više uveseljavali ovaj mlađahni mandoseljski bračni par.

U ime čitave ekipe uredništva portala čestitam a posebno kao (najmlađi) sin zahvaljujem na svemu što su za nas učinili kroz život.

Neka vam dragi Bog i dalje podari puno zdravlja, veselja i svaki novi dan neka vam bude ispunjen dobrom.

Živjeli nam još dugo, dugo!