U ORGANIZACIJI LU ORLOV KUK ODRŽANA 3. LOVAČKA VEČER

objavljeno u: NOVOSTI | 1

U organizaciji Lovačke udruge Orlov kuk iz Tomislavgrada, u svadbenome salonu Lovre u Bukovici, sinoć je održana 3. lovačka večer.

Prepuna dvorana, odlična organizacija i fenomenalna atmosfera, riječi su kojima bi ukratko mogli opisati ovu večer na kojoj se, prema riječima organizatora, okupilo oko 450 uzvanika, iz naše ali i drugih općina.

Na samome početku večeri nazočne je pozdravio dr. sc. Mate Buntić, predsjednik LU Orlov kuk, koji se zahvalio svima na dolasku ali i sponzorima koji su pomogli u organizaciji jedne ove lovačke večeri koja iz godine u godinu okuplja sve više uzvanika. Novim lovcima zatim je uručio diplome o položenom lovačkom ispitu.

Okupljene su prigodno obratili općinski načelnik Ivan Vukadin,  te u ime  Lovačkoga saveza Herceg-Bosne predsjednik Skupštine Ilija Vrljić i tajnik Vlado Bošnjak, kao i Mirko Čolak, tajnik Kinološkoga saveza Herceg-Bosne.

Okupljenima se obratio i fra Jozo Radoš Đoka, župnik u Rošku Polju, koji se potom pomolio prije same večere.

Za odlično raspoloženje i ove su se godine pobrinuli dečki iz Tamburaškoga sastava Zlatne strune iz Širokoga Brijega i poznati voditelj i novinar Radio Splita Denis Šabić.

Nastupile su i članice HKUD Crvenice, koje su ujedno prodavale i kupone za bogatu tombolu od 90 vrijednih nagrada, između kojih je najviše zanimanja privuklo sedam lovačkih pušaka.

Nakon njih, nastupili su i guslari Jozo Radoš Marić iz Seonice i i Tomislav Kovač Strukić iz Posušja.

Završetkom nagradne tombole nastavljeno je slavlje uz pjesmu i odlično raspoloženje, uostalom kakvo je bilo od samoga početka večeri.

Organizatorima čestitamo na odličnoj organizaciji cijeloga događaja.