KATARINA VUKADIN NA IZLOŽBI FOTOGRAFIJA U MUENCHENU

objavljeno u: NOVOSTI | 0
Katarina Vukadin je našim čitateljima već poznata kao djevojka s fotokamerom. Za vrijeme godišnjih odmora Katarina redovito zabilježi trenutke duvajskog života, a najrađe slika seosku idilu, svatove i prirodu. Katarina studira u Muenchenu povijest umjetnosti i arheologiju, a ovih dana je imala dvije lijepe prigode ostvariti se kao stručnjak za povijest umjetnosti i fotografkinja, Tako je Katarina odabrana da predstavi muenhensko sveučilište u promidžbenom filmu, a pored toga je ovih dana sudjelovala na izložbi fotografija najboljih muenhenskih fotografa. Ovaj vikend je u Muenchenu započela izložba fotografija pod imenom photo17. Izložba se odvija na Praterinsel, a pozvano je preko 100 fotografa iz Muenchena i okolice da izlože svoje najdraže radove zadnjih 12 mjeseci. Ovaj umjetnički sajam fotografije se održava već 12 godina u Zuerichu, a ove godine je održan u Muenchenu. Preko 30.000 posjetitelja će vidjeti radove u pet dana. Pri tomu će događanja biti uveličana različitim gostima kao što jePeter Lindbergh, Martin Parr, Anton Corbijn,James Nachtwey, Rene Burri idr.
Naša Katarina će na izložbi pored poznatih modnih fotografa , kao što je Vogue-ov fotograf Andreas Ortner i Herpers Bazar pokazati svojih pet slika koje je odabrao nekadašnji umjetnički direktor časopisa Vogue, gospodin Reto Brunner. Među izloženih pet slika će se naći i slika još jedne mandoseljske cure, naime naše Marine Vukadin. Ta slika je nastala spontano kad su se dvije Mandoseljke slučajno susrele u Muenchenu i odlučile se napraviti par slika.
Katarinine slike možete pogledati na poveznici: http://photopraline.com/thrilled-by-the-lights
Film o zanimljivostima Sveučilišta u Muenchenu u kojem nastupa Katarina možete pogledati na ovoj poveznici:https://www.youtube.com/watch?v=sLkY27SlpFo&feature=youtu.be