IDEMO U IZGRADNJU ZIDOVA, DO VELIKE GOSPE UPLATITI JOŠ 200 KM

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Završetkom današnje akcije održali smo i sastanak na kojemu smo razgovarali o budućim potezima za uređenje groblja. Kako su poslovi oko uređenja kapelice uglavnom završeni, preostaje nam još jedan veliki posao, a to je izgradnja vanjskih, betonskih ogradnih zidova oko cijeloga groblja, dužine otprilike oko 200 metara, za što nam je potrebno još oko 40 000 KM.

Budući da do sada svi izvedeni radovi nisu plaćeni, jer izvođači nisu uspjeli napraviti završne račune, procjena je da nam i nakon njihovih plaćanja preostaje na računu još oko 20 000 KM, a da se razlika nadomiri još jednom serijom uplata, po 200 KM, do Velike Gospe (15. kolovoza).

Potražit ćemo ponude kod duvanjskih građevinskih tvrtki za izvođenje ovih radova, dok bi beton i sav ostali građevinski materijal nabavljali izravno na skladištu tvrtke Promet d.o.o. Šarac iz Tomislavgrada. Zbog dosadašnje odlične suradnje naglašeno je kako će se prije svega razgovarati s tvrtkom Top d.o.o. Tomislavgrad koja je gradila i kapelicu.

Pozivamo sve one koji do sada nisu ispunili svoje financijske obveze da to učine čim prije kako bismo mogli završiti i zidove.

Ovdje pogledajte zadnje uplate:

http://mandino-selo.com/wp/na-racunu-za-groblje-km/