ŽUPNE OBAVIJESTI: I. nedjelja Došašća

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0

1. Svete mise u idućem tjednu:

 
PONEDJELJAK: Za pok. Božu Galića i ostale pokojne

 
UTORAK: Za pok. Petra Bošnjaka

 
SRIJEDA: Za pok. Marijana, Zlatu (ž) Matić ,,Majinović” i ostale pokojne

 
ČETVRTAK: Za sve svoje pokojne – Ruža Krištić

 
PETAK: Za pok. Ivana Martinovića, Kaju, Franu i ostale pokojne

 
SUBOTA: Za pok. Anđu, Antu Jolića i ostale pokojne

 
NEDJELJA: 8,00 sati: Kongora, 9,30 sati: Borčani, 11,00 sati: Kongora

 
2. Iduće nedjelje svete mise su u 8,00, 9,30 i u 11,00 sati.

 
3. S današnjom nedjeljom započelo je vrijeme Adventa – Došašća, kao i nova liturgijska godina, Kao župna zajednica u ovo vrijeme Adventa nastojat ćemo s Božjom pomoći preko molitve, osobnog obraćenja, djelima ljubavi, sakramentalnim životom i pomirenjem s Bogom i sa svojim bližnjima ostvariti Kristov poziv na svetost „ budite sveti kao što je svet vaš Otac Nebeski” i da u dostojanstvu diece Božie proslavimo rođendan našeg Spasitelja i Utjelovljenog Sina Božjega.

 
4. Kroz vrijeme Došašća svakog jutra u našoj župnoj crkvi – osim nedjelje – slavit ćemo jutarnju svetu misu – zornicu – u 6,00 sati. Prije svete mise imate prigodu za sakrament pomirenja.

 
5. Danas, nakon svete mise karitativna akcija naše Frame za jednu obitelj nastradalu u poplavama…Tko želi mozže svoj novčani dar dati i u župnom uredu.

 
6. U četvrtak večer u 18,00 sati je klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

 
7. Slijedeći petak je prvi petak u mjesecu i treći dan Velike Devetnice u čast Presvetoga Srca Isusova i duhovne obnove za sve naše zupljane. Večernji molitveni program započinjat će u 17,00 sati sa sakramentom pomirenja; u 17,30 molitva ,,Zlatne krunice” i litanije Presvetoga Srca Isusova; a u 18,00 sati večernja sveta misa.

 
8. Sastanak za ministrante je u subotu u 9,00 sati. Vjeronauk za ovogodišnje prvopričesnike je u subotu u 10,00 sati; a pjevanje malog dječjeg zbora je u 11,00 sati. Vjeronauk za krizmanike je u 11,00 sati.

 

 

Izvor: Župni ured Kongora
Foto: Ivica Šarac