NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE ODRŽANO NA BLIDINJU

objavljeno u: NOVOSTI | 1

Tradicionalni novogodišnji susret Mandoseljana održan je i danas, 3. siječnja 2022., ponovno u planinarskom domu na Blidinju kojega zadnjih godina uspješno i tako marljivo izgrađuje i uređuje vrijedna ekipa PD Orlova stina iz Tomislavgrada, pod vodstvom predsjednika društva Ante Vukadina Jokarića.

Uz kušanje suhomesnatih delicija koje su vrijedne mandoseljske ruke pripremile prošle godine, vino nabavljeno kod kumova i prijatelja po Hercegovini, i danas se sa nestrpljenje čekao Danin nadaleko poznati gulaš koji je baš ove godine pripremljen na posebno ukusan način. To smo se svi složili a posebno oni koji su pojeli dva i više tanjura.

Današnje okupljanje iskoristili smo i kako bismo analizirali dosadašnje radove na uređenju groblja, ali i dogovorili aktivnosti u ovoj.

Bilo nam je svima lijepo i ugodno a ako Bog dan vidimo se i dogodine 3. siječnja na ovome susretu. Što se svih tiče, možemo i na istome mjestu, jer nam je ovdje danas uistinu bilo lijepo i još jednom hvala PD Orlova stina na ustupljenom prostoru.