ŽUPNE OBAVIJESTI: XXVIII. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u ovome tjednu:

PONEDJELJAK:

Stanko i Manda Radoš za sve svoje pokojne

UTORAK:

Stipe i Monika Matić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Stana Krištić pok. Tome za sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Obitelj pok. Anice Jolić za sve pokojne na kongorskom groblju

PETAK:

Iva Sliško za sve svoje pokojne

SUBOTA:  

Jozo i Iva Krištić za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8:00 sati: Kongora

9:30 sati: Borčani

11:00 sati: Kongora

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati u Kongori, u 9:30 sati u Borčanima i u 11 sati u Kongori.
  2. U ovom mjesecu svake večeri, osim nedjelje ili ako se posebno ne naglasi u 17 sati molimo Gospinu krunicu u Borčanima a u 17:30 sati u Kongori. Nakon krunice, u 18 sati slavimo svetu misu.
  3. U srijedu uvečer, nakon večernje svete mise u 18:30 sati, je proba pjevanja članova velikog župnog zbora. Molim sve članove da dođu na probu pjevanja ne samo pojedinci. Primaju se i novi članovi koji imaju dara za pjevanje.
  4. Mjesec listopad ove godine je ujedno i izvanredni mjesec misijskog poslanja Crkve i svakog od nas – “Dana mi je sva vlast na Nebu i na zemlji… kao što je mene poslao Otac, tako i ja šaljem vas…Idite po svem svijetu i propovijedajte Evanđelje…” Iduća nedjelja je i Misijska nedjelja. Sva milostinja darovana toga dana ide za misijsko poslanje Crkve, za rad misionara i misionarki, kao i za pomoć ljudima kojima najvešćuju Radosnu vijest – Evanđelje Isusa Krista. Zbog toga vas pozivam da iduću nedjelju ponesete malo više milodari i “neka ne zna ljevica što čini desnica”. Darujte koliko možete “jer Bog ljubi vesela darovatelja” ili što kaže sveti Pavao “i kad bi sav svoj imetak razdao siromasima a ljubavi ne bih imao u tom činu – ništa mi ne bi koristilo jer Bog gledasrce koje dariva – s ljubavlju ili s prisilom i računicom.”
  5. Idućega petka, nakon večernje svete mise (u 18:30 sati) sastanak je za nove kandidate za Framu. Mogu se prijaviti učenici IX. razreda osnovne škole i srednjoškolci. Mladi koji zaosta žele izbliže slijediti Krista po primjeru sv. Franje i to svjedočiti u svakodnevnom, kao osobnom, tako i u životu župne zajednice, svojom aktivnošću.
  6. Iduće subote u 9 sati je vjeronauk za prvopričesnike, a u 10 sati je sastanak za ministrante.
  7. Za grijanje su dali:
  8. Za crkvu su dali:
  9. Umrla je Anđa Nenadić Strinuka iz Lipe. Opremljena svetim sakramentima. Bila je trećarica. Oče naš…

Izvor: Župni ured Kongora