BARIŠA: Pismo blagom narodu

objavljeno u: NAŠA OGNJIŠTA | 0

    Foto: Hrvoje Jelavić/ PIXCELL

    Blagi rvacki narode, zar ne vidiš kako nas njih dvojica, i onaj treći, cilu jesen, zimu i proliće (20./21.) svojim sramotnim komuniciranjem zabavljaju, zapravo od naši pravi problema glave nam okreću. Do kada? Blagi rvacki narode, probudi se, oživi; protiv zamagljivanja očiju, nepravde, pobuni se; shvati da su te ne samo jugoslaveni nego i mnogi tvoji izdali. Toliko si krvi prolio za svoju kakvu takvu državu, a oni ti je raskopaše i blago rasprodaše. Blagi rvacki narode, prošlo je pet do dvanest – sada je dvanest i pet.

   Blagi rvacki narode, dopustio si da te orijunaši, jedan intravertirani drugi ekstravertirani, zajedno s četnicima vode i u propast odvode dok presjednik Sabora, koji nije državni, pilatovski pere ruke. Jesi li slip, blagi rvacki narode, zar to ne vidiš? Zlosile su ti od jedne domovine napravili dvi tobože države, od jedne vire tri vjere: rimokatoličku, rišćansku i janjičarsku; blagi rvacki narode, zašto si to dopustio i koliko si i sam za to kriv?

   Zafali Bogu da uopće postojiš, blagi rvacki narode; da nije  Bog dobričina, napasnik bi te davno odnio, viruješ li?. Blagi rvacki narode, ustani već jednom u obranu svoji prava na državu, na bogatstva koja ti je Bog darovo, na život dostojan pravednika; nije sramota za to ustati, biti ustaša  –  sramota je biti sjedeša, sidit i gledat mirno kako ti se ljudi iseljavaju i raseljavaju a stranci u tvoju Državu useljavaju.

   Blagi rvacki narode, zar ne vidiš da su ti vođe opet otišle kao guske u maglu; ovaj put opasnije nego ikad. Svojim globalističkim svitonazorom ubiše ti viru, nacionalnost, obitelj, identitet –  prodaju te za Judine škude; zar ćeš to dopustit, blagi rvacki narode? Dopustiš li, izvršio si kolektivno samoubojstvo, dragi moj narode.

   Sotonisti te izgone iz crkve, iz vire, iz pameti a ti šutiš i trpiš –  zašto, blagi rvacki narode? Pa i naš Spasitelj je pito krvnika: zašto me udaraš na pravdi Boga kad nisam ništa skrivio (Usp. Iv 18, 19 -24). Blagi rvacki narode, primakni se bliže Bogu i Majci Sina Božjega, pa ćeš se manje bojat zlosila; jer, ko je god u suvezluku s Trojedinim, jači je od svake vrste zlotvora.

   Blagi rvacki narode, zar ne vidiš da su ti ne samo teritorij nego i vojsku orijunaši i četnici podilili; ustani već jednom i zaštiti se od onih koji te dile i  podmuklo uvlače u građanski rat.

   Svati već jednom, blagi rvacki narode, da je Eunija sotonistički projekt; opijum za obitelji, narode i države. Ni Bogu nisu mili oni kojima je srcu bliža globalistička Eunija nego Lipa naša. Kao nekad Beč i Beograd, tako ni Brisel nije željan naše suverenosti, razumiš li ti to blagi rvacki narode?

   Blagi rvacki narode, rasrdi se već jednom, razljuti se na one koji ti zlo čine i reci im: Dosta, tako više ne ide, još Rvacka nije propala. Blagi rvacki narode, Bogu se priporuči, jer, ko se Bogu priporuči, Bog ga od sebe ne odluči, kažeš ti, blagi narode moj.

    Ne daj svoja stolićima sticana i branjena bogatstva, blagi rvacki narode, ni domaćim ni stranim pljačkašima; zaustavi ih na sve moguće načine; ne daj svoje njive, livade, rike, šume, more…, ne daj nikome ono od čega ti živiš.

   Blagi rvacki narode, u tuđim vojskama (austrijskoj, vrancuskoj, nimačkoj) si se istico ratničkom hrabrošću, obrani već jednom sam sebe od kolonijalnog mentaliteta; viruj u se i u svoje kljuse, kao za vrime velikog kralja Tomislava i mnogi drugi svoji vođa.

   Šta će svit mislit kad vidi kome smo dopustili da nas vodi, blagi rvacki narode. Ja mislim da su naši vikovni nepretelji već počeli krojit planove kako  opet raskomadat rvacke zemlje. Dabogda ja ne bio u pravu!

   Žalosno je da potpunu istinu o stanju Države teško saznajemo jer smo, blagi rvacki narode, dopustili da njijovi ljudi, udbokosovci, vladaju i glavnim medijima. Ko ne gleda i ne sluša sugovornike Debilkovića, Glupanca, Granorukca i sličnih, u medijskoj je blokadi. Zašto smo im i medije pripustili?

   Međutim, za sve loše što nam se događa meni je najviše kriva bivša i sadašnja, ne rvacka vlast – nego vlast u Rvata, blagi rvacki narode. Ipak ne bi s ovima koji nas pljačkaju, sramote, zavađaju, dile… postupio kao Rumunji sa svojim zločincima, ali  bi ih, blagi narode rvacki, opkolio u uredima i držo opkoljene sve dok ne podnesu ostavke. Rišimo ih se sad ili ikad, blagi rvacki narode; krenimo već jednom u promjene na bolje, ali ne zaboravima da je za narod i najgora rvacka vlast bolja od najbolje tuđinske.

   Pomozi nam, opet, dragi i svemogući Bože! Ne daj da nas više vode, zavode i zavađaju ova dva-tri bezveznjaka, komita i veleizdajnika, niti da ovakvi kao oni ubuduće isplivavaju nam za vođe. Amen

 

  

   P. S.

   Gore ispisani tekst napiso sam prije lokalni izbora (16. 05. 2021.) u našoj Rvackoj, a ovaj dolje  napisani tekst želi reći da je ono što nam se dogodilo na izborima odraz gore opisanog stanja ili s….a, njijovim ričnikom rečeno, blagi moj narode.

   A šta je se dogodilo na spomenutim izborima? Evo šta: u gradu sa šesnest kvartova, kroz koji prolazi šesnesti meridijan, 16. svibnja pobidili su oni kojima je brojka šestica ono  što je nama križ. Blagi moj narode, za to su   najviše krivi oni koji su ostali kod kuće na dan izbora. Takvi je bilo 53%; takvi nisu ni zaslužili drugačiju vlast. Uništi te tvoja blagost, osvisti se, trzni se, probudi se, blagi moj narode.

   Zločinačka, medijski teroristička, antirvacka, crvenozelena internacionalna organizacija nam je indirektno poručivala da se ni ne trudimo oko toga ko će vladat Zagrebom, jer su oni davno odlučili da će Zagrebom vladat Bradaševićeva ekipa. Od 700 tisuća građana s pravom glasa u Zagrebu, Bradaševića je zaokružilo 148 tisuća. Zagrepčani kao da su se uplašili, i ostadoše doma. A reko sam u prethodnim Ognjištima, blagi moj narode, šta će se dogodit ako nas na izbore izađe manje od 60%. Ideološki gledano, Zagreb je opet pao u ruke isti oni likova koji su ga okupirali 8. svibnja 1945. Kako je to moguće, reko bi slovenski pisac Jože Javoršek? Režiseri izvan Rvacke i naši izdajnici su im to omogućili. Nažalost, opet se potvrdilo, blagi moj narode, da Zagreb ne živi životom nacije izvan njega; otsutan je i od istočnog i od južnog dila Rvacke. Zbog toga se sablažnjavam nad jučerašnjim tekstom u Večernjem listu (17. 05. 2021.) izvjesnog Bore Beka, koji je napiso da „Zagrepčanima treba bezlična uprava, mirna i neupadljiva“. Naborani Boro, zar si ovakvu glupost napisat moro!

   No, bez obzira na to šta je se dogodilo na izborima, jugočetničkoj bandi Možemo i tribamo, blagi rvacki narode,  najoštrije reći: Nećete  od Zagreba činiti šta vas je volja zbog toga što je vaša demokracija prava  demonkracija. A Rvacku vam nećemo dat nikada. Neka znate vlahosrbi, titoisti i neokomunisti, štitit ćemo interese svog naroda i države ne samo milom nego, ako tribadne, i silom.

   Zagreb, 18. 05. 2021.                                                        B a r i š a

Odgovori