POKOŠENA TRAVA NA GROBLJU

objavljeno u: NOVOSTI | 0

U prigodi skoroga obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnoga dana danas smo odradili još jednu hvalevrijednu akciju košenja trave.

Možda je moglo proći i bez koševine, jer je godina bila sušna i vegetacija nije bila bujna, no svejedno, groblje je nakon današnje akcije još urednije i svima na ponos. Odavno nas nije bilo manje, ali ništa se nije moglo primjetiti da nas nedostaje. Posao je svejedno kvalitetno odrađen. Pogotovo je lijepo vidjeti mlade kako se trude i rade predano ovaj posao.

Moramo još naglasiti, odnosno još je bolje kazati, moramo pohvaliti gosp. Stipicu Martinovića – Stojkića koji je sa svojim djelatnicima poduzeća Čistoća Stojkić iz Borčana navratio i pokupio prepuni kontejner smeća(svi znamo da redovito odvozi utorkom). Hvala mu na tome!

Zahvala ide svima koji su sudjelovali u akciji, ali i časnoj sestri Regini Šumanović (20 godina na službi u Australiji, trenutno u Okučanima), koja je darovala 100 australskih dolara za počastiti ekipu, kao i Ana Nevistić rođ. Seser iz Kola (pok. Joze – Jokula) koja je za istu namjenu donirala 100 KM. Hvala im objema!

Foto: Ante Šarac