ŽUPNI URED KONGORA: Pomozite uređenje molitvenog prostora

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Kao što vam je poznato u tijeku je izgradnja i uređenje molitvenog prostora u čast našeg nebeskog zaštitnika i zaštitnika naše župe – Presvetoga Srca Isusova. Hvala Bogu, uz njegovu pomoć, providnost i doprinos vjernika, dobrim dijelom završili smo unutrašnje uređenje crkve i molitvenog prostora crkve.

Kao župna zajednica, uz Božju pomoć, uz vašu pomoć i uz pomoć hodočasnika i štovatelja Presvetoga Srca Isusova nastavili smo s potrebitim uređenjem molitvenog prostora.

Ove smo godine planirali započeti i završiti toplotnu izolaciju na starom dijelu župne kuće koja je stara 50 godina, kao i na novom, dograđenom dijelu župne kuće. U novom dijelu smo dogradili potrebite sadržaje: toalete, kotlovnicu za centralno graijanje crkve i župne kuće, garažu, ostavu, praonicu, dvoranu za molitveno-pastoralni i kulturni rad s vjernicima.

Pozivam sve župljane u domovini, kao i one diljem svijeta koji, bez obzira gdje žive, svoju župu Kongoru, svoje rodno selo i svoju župu nose u srcu da se sjete svojih korijena, svoje vjere i ognjišta te da pomognu uređenje svoje župne crkve.

Nije važno koliko ćeš darovati. Daruj od srca i s ljubavlju što imaš. Ako ne možeš materijalno, daruj Bogu svoju dobru volju i molitvu. Svojom vjerom i molitvom sjeti se svoga Gospodina, svoga ognjišta i svoga doma, svoje majke i svoga oca, svojih korijena… S Bogom i uz njegovu pomoć sve se dobro završi, kako u našem osobnom, tako i u našem zajedničkom vjerničkom životu.

ŽUPNI URED KONGORA

Odgovori