ŽUPNE OBAVIJESTI: XXVIII. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
  1. Svete mise u idućem tjednu

 

Ponedjeljak Za pok. Ljubicu, Ružu, Janju Boras i ostale pokojne
Utorak Za sve svoje pokojne –  Nedo i Gina Bebek
Srijeda Za pok. Matu Matića ,,Trenića” i ostale pokojne
Četvrtak Za’ pok. Božu Tokića i ostale pokojne
Petak Za pok. Mirka, Andriju, Anicu Sliško i ostale pokojne
Subota Za pok. Stipana, Janju, Jozu, Danicu Knežević i ostale pokojne
Nedjelja 8,00 sati: Kongora9,30 sati: Borčani

11,00 sati: Kongora

  1. Iduće nedjelje sv. mise su u Kongori 8,00 i u 11,00, a u Borčanima u 9,30.
  2. U ovom mjesecu, svake večeri, osim nedjelje, molimo krunicu u Borčanima u 17,00 sati, a u Kongori u 17,30. U župnoj crkvi nakon krunice (oko 18,00 sati) slavit ćemo svetu misu.
  3. Iako nas je, na žalost, svake godine sve manje i manje na području naše župe; velika HVALA svim župljanima, mladima, vozačima na odzivu na karitativnu akciju naše župe ,,Dani kruha iplodovi Zemlje”. Ove godine smo prikupili najveću količinu plodova zemlje u posljednje četiri god, koje ćemo darivati najpotrebnijima koji su nam se obratili za pomoć.
  4. Iduće subote, u 9,00 sati, je sastanak za ministrante; u 10,00 sati je proba pjevanja za mali dječji zbor – djeca od I. – IX. razreda. U 11,00 sati je vjeronauk za prvopričesnike. U 11,00 sati jetakoder vjeronauk za krizmanike – učenici IX. razreda osnovne školei I. razreda srednje škole.
  5. Iduće subote, u 15,30 sati, je tečaj sviranja i pjevanja za učenike od I. – IX. razreda osnovne škole; a u 17,30 za srednjoškolce i studente. Tko ima glazbene istrumente neka ih ponese.
  6. Odgovornost vjernika da kao ravnopravni članovi društva u državi u kojoj žive iziđu na izbore i svojim glasovanjem po savjesti dadnu svoj doprinos za bolju budućnost svih članovaKristove Crkve i svih građana domovine u kojoj živimo.
  7. Umrla je Mara Knežević ž. Jozina iz Borčana. Opremljena svetim sakramentima. Oče naš…

Izvor: Župni ured Kongora

Foto: Ivica Šarac