ŽUPNE OBAVIJESTI: XXVII. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0
1. SV. MISE U IDUĆEM TJEDNU
3.10. Ponedjeljak Ruža Gabrić ud. Pere za sve svoje ++
4.10. Utorak Ivica i Rozika Petrović za sve svoje ++
5.10. Srijeda Ante i Danica Sliško za sve svoje ++
6.10. Četvrtak Andrija Majić za sve svoje ++
7.10. Petak Nada Karačić ud. Ante za sve svoje ++
8.10. Subota Zdravko i Martina Gabrić za sve svoje ++
2. Iduće nedjelje sv. mise su u 8,00; 9,30 i u 11,00h
3. Nastavljamo listopadsku pobožnost u čast B.D.M. Kroz cijeli mjesec, osim nedjelje i ako se posebno ne naglasi, molimo Gospinu krunicu. Molitva krunice započinje u 17.30h i u Borčanima i u Kongori. Nakon krunice, u 18h u župnoj crkvi slavmo svetu misu. Kroz ovaj mjesec nema jutarnje sv. mise.
4. U utorak je svetkovina svetog Franje Asiškog. Svečano se slavi kao zaštitnik župe Bukovica, svečano misno slavlje je u 11h.
5. Idući petak je prvi petak u mjesecu listopadu i njime započinjemo Veliku devetnicu u čast Presvetog Srca Isusova. Kroz 9 prvih petaka u mjesecu duhovno se obnavljamo i pripremamo za proslavu zaštitnika naše župe.
6. Obvezni sastanak za sve ovogodišnje kandidate za svetu krizmu je u subotu u 11h u prostorijama Župne kuće. Krizmaju se dvije generacije, I. razred srednje škole i IX. razred osnovne škole.
7. Mali dječji zbor ima probu u subotu u 9h. Ministranti imaju sastanak u subotu u 10h. I ministrantima i zboru se mnogu priključiti novi članovi. Framaši svoje sastanke imaju petkom u 19h. Upisi u Malu Framu bit će u petak nakon večernje svete mise. Upisati se mogu učenici devetog i viših razreda.
8. Danas se u Bosni i Hercegovni održavaju Opći izbori. Pozvani ste izići na izbore i izvršiti svoje građansko pravo, te po savjesti dati svoj glas onima za koje smatrate da će poštivati načela i vrednote koje zastupa i Katolička Crkva. Također, preporučujemo u vaše molitve sve one koji vrše odgovorne službe u društvu, da se zalažu za opće dobro svih.
9. U Zagrebu je u 60. godini života umrla Ljilja Jurič r. Vukadin. Pokop će biti sutra u Zagrebu. Za nju i sve naše pokojne: Oče naš…