ŽUPNE OBAVIJESTI: XXVI. nedjelja kroz godinu

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0

 

 1. Svete mise u idućem tjednu

 

Ponedjeljak Za sve svoje pokojne – Petar Matić
Utorak Za pok. Petra Knježevića, Danu, Zorku, Ivu i ostale pokojne
Srijeda Za pok. Juru, Anđu Mašić i ostale pokojne
Četvrtak Za sve svoje pokojne –  Jakov i Jela Vukadin
Petak Za pok. Antu Karačića
Subota Za sve svoje pokojne –  Andrija Majić
Nedjelja 8,00 sati: Kongora

9,30 sati: Borčani

11,00 sati: Kongora

 1. Iduce nedjelje sv. mise su u Kongori 8,00 i u 11,00, a u Borčanima u 9,30.
 2. 3. U srijedu započinje listopadska pobožnost. U ovom mjesecu svake večeri, osim nedjelje, molimo krunicu u Borčanima u 17,00 sati, a u Kongori u 17,30. U župnoj crkvi nakon krunice oko 18,00 sati slavit ćemo svetu misu.
 3. Idući četvrtak je prvi četvrtak u mjesecu i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu je u 18,30 sati u našoj župnoj crkvi; nakon večernje svete mise.
 4. Idući petak je prvi petak u mjesecu. S ovim danom i ovim mjesecom započinjemo Veliku Devetnicu u čast Presvetoga Srca Isusova i duhovnu obnovu za sve naše župljane. Kroz slijedećih 9 mjeseci svakog prvog petka u mjesecu; večernji molitveni program započinjat ce u17,00 sati sa sakramentom pomirenja; u 17,30 je molitva ,,Zlatne krunicei litanije u čast Presvetoga Srca Isusova; a u 18,00 sati večernja sveta misa. Kao vjernici, svatko od nas je u dosadašnjem našem vjerničkom životu primio tolike milosti od Gospodina, a za tolikenaše potrebe svakodnevno kucamo na vrata Njegovog Milosrđa. Pozivam sve župljane, kao i vjernike iz Duvanjskog dekanata koji žele; da budemo ujedinjeni u molitvi oko stola Gospodnjeg u ove dane i u ove mjesece u znaku zahvalnosti, ali i u znaku naše siromašne ljubavi.
 5. U subotu je svetkovina sv. Franje Asiškog. Svečano se slavi kao zaštitnik župe u župi Bukovica. U našoj župnoj crkvi nakon krunice slavi se večernja sveta misa u 18,00. Nakon svete mise je mali susret i domjenak za sve članove III. Franjevackog svjetovnog Reda kao i za sve framaše jer su i oni članovi FSR.
 6. Iduće subote zbog svetkovine sv. Franje nema vjeronauka za-prvopričesnike; a niti za krizmenike, kao niti ikakvih katehetsko -liturgijskih susreta za djecu i mlade u našoj župi.
 7. Poruka BK BiH u povodu Općih izbora 2014. god …
 8. Za grijanje su dali: Ivan Matić ,,Ića” – BO – 20 KM; Pero Sliško + Ante – KO – 30 KM; Živko Šumanović + Mije – MS – 50 KM.
 9. Za crkvu: svatovi Ivice i Anice Ćališ – 464 KM; Ante Šarac + Marka – MS – 100 KM; Ivan Matić ,,Ića; – BO – 50 KM; Mirko Bartulić + Andrije – Split – 400 KN; Pero Sliško + Ante – KO – 50 EU; Živko Šumanović + Mije – MS – 100 KM. Oče naš…
 10. Umrla je Ruža Šoljić iz Trebiševa – župa Kongora. Ukopana je u lipsko groblje. Opremljena svetim sakramentima. Oče naš…

Izvor: Župni ured Kongora

Foto: Ivica Šarac