ZBOG TRENUTNE SITUACIJE MOJA EKIPA NEĆE HODATI ZA BOŽIĆ

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Zbog situacije vezane za pandemiju koronavirusa proteklih dana puno vas je pitalo o hodanju na sam Božić, pa evo da vam i prenesem naš stav: ja i moja ekipa nećemo hodati za Božić po selu. Prvi put od 1992. godine (kad smo počeli). Razloge znate i sami.

Najveći dio nas je, na žalost, izvan rodnoga kraja i još uvijek ne znaju mogu li uopće doći svojoj kući (da nije pandemije svi bi sigurno bili ovdje!). Razgovarao sam sa svima njima i zbog trenutne situacije procijenili smo da je bolje ovaj Božić proslaviti samo u krugu svojih obitelji.

Razgovarajte sa svojim starijima, nije im svejedno zbog pandemije, boje se, nezgodno im je (više nego nama) kazati da se ne hoda, ali vjerujte, ovo je jedina ispravna odluka.

Samo da nestane ovo zlo, ako Bog da, lako se vratiti staroj tradiciji. Tko je od nas zarazan, tko nije, ne znamo. Mi nismo spremni širiti zarazu bilo kome! Drugog razloga nema. Nismo heroji, nismo niti kukavice, samo razumni ljudi.

Nikome drugome niti možemo, niti hoćemo kazivati što će i kako će. Mi smo odlučili ovako. Molim vas da poštujete našu odluku.

Ivica Šarac u ime ekipe sa slike (proslava Božića 2019.)