VAŽNA OBAVIJEST DOM ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, na razini općine Tomislavgrad, kao i u Hercegbosanskoj županiji, ponovno pozivamo građane na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera zaštite – držanja distance, nošenja maske u zatvorenom prostoru uz poštivanje distance, kao i u otvorenom prostoru, ukoliko na otvorenom prostoru nije moguće održavati fizičku distancu od 2 metra između osoba,  kao i čestog i temeljitog pranja ruku.

Molimo SVE  PACIJENTE  koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu, kao i pacijente sa simptomima gripe kao što su kašalj, kihanje i otežano disanje  da prije dolaska u Dom zdravlja Tomislavgrad OBVEZNO KONTAKTIRAJU  nadležnu službu radi poduzimanja zdravstvenih mjera i dogovore dolazak s liječnikom koji će procijeniti i  potrebu testiranja na COVID 19.

Svim ostalim pacijentima napominjemo da je za bilo kakav pregled, terapiju i uslugu potrebno najaviti svoj dolazak telefonskim putem.

Pacijenti koji se moraju testirati prije operacijskih zahvata ili pregleda/pretraga u drugim
ustanovama izvan naše Županije, trebaju se javiti u HES službu Doma zdravlja Tomislavgrad
na tel. 034/356-118 ako je moguće, 4 dana prije zakazanog termina.

Za sve korisnike usluga Doma zdravlja Tomislavgrad, koji dolaze u ustanovu obvezno  je nošenje maske.

Molimo sve građane da uvaže ovu proceduru za dobrobit cijele društvene zajednice te za njihovo razumijevanje i odgovorno ponašanje u ovakvim situacijama, kako bi zadržali zadovoljavajuću epidemiološku situaciju na našem prostoru.

Dom zdravlja Tomislavgrad