USKORO POČINJE IZGRADNJA GROBNICA U NOVOM DIJELU GROBLJA

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Na danas održanom sastanku konačno smo definirali plan parcelizacije budućih grobnica koje bi prema vanjskim dimenzijama trebale biti iste kao postojeće (stare). Iako je prethodno bio dogovoreno da se na ovoj, južnoj strani grade grobnice sa dva ležaja, usuglašeno je da to ipak budu one s tri ležaja, dok će sa sjeverne strane biti građene one s dva ležaja. Izgradnja prvih grobnica već je najavljena i svi su obvezni  graditi po redu (bez preskakanja). Planom koji je prihvaćen mora se voditi računa i o kanalu za polaganje cijevi koje će voditi iz toaleta do septičke jame koju ćemo izgraditi uz južnu stranu zida.

Na sjevernoj strani nismo definirali plan parcelizacije jer ćemo pričekati izvođača (Livnoputove) koji su obećali do blagdana Svih svetih izgraditi parking iznad kapelice i pristupni put (nakon ovih radova slijedi još jedan sličan sastanak).

Prethodno je Franimir Seser okupljene izvijestio i o aktivnostima koje su provedene od zadnjeg sastanka (rasvjeta, ulazne kapije i njihovi temelji), kao i financijskom iznosu kojim raspolažemo, cca. 16 000 KM (s trenutnim novcima možemo već sada platiti asfaltiranje).

Pozvao je i sve obveznike da izmire dugovanja koja imaju prema groblju (radovi i održavanje).