UDALA SE ANA VUKADIN ZA MIRKA TAVRU

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Svoj kršćanski brak jučer su sklopili Ana Vukadin iz Mandina Sela (Ivankina i Tomislavova) i Mirko Tavra iz Eminova Sela (Janjin i Domagojev sin). U nazočnosti svjedoka vjenčanja Helene Vukadin i Joze Orlovića, rodbine i prijatelja, u našoj župnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova u Kongori mladence je vjenčao župnik fra Stjepan Martinović.

Nakon obreda vjenčanja svadbena povorka uputila se prema Bukovici, gdje je u svadbenom salonu Lovre priređena večera i fešta koja je potrajala do zore. Za glazbeni dio i odličnu atmosferu svečanosti pobrinuli su se momci iz glazbenoga sastava Codex band iz Tomislavgrada a cijeli ovaj događaj marljivo je snimala ekipa foto studija Krišto. 

Pandemija korona virusa će ostati upamćena svima nama kao vrijeme neizvjesnosti, nečega novoga čega smo se pomalo svi više ili manje pribojavali, no upravo ovaj mladi par ostat će upamćen kao prvi koji je hrabro stao i u općini Tomislavgrad sklopio civilni brak (vidi: https://mandino-selo.com/wp/ljubav-u-doba-korone/). Na žalost, zbog te iste pandemije dobar dio uzvanika nije mogao jučer biti na najvažnijem danu ovih dvoje mladih ljudi.

Ana i Mirko, ljubite se i poštujte u sve dane svoga života, neka vas stalno prati Božji blagoslov, i naravno kuća neka vam bude bogata djecom.