RAJ PRETVARAJU U SMETLIŠTE

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Pokojni Marko Šarac sa svojom obitelji je napravio jezero ispod svog rodnog sela, Mandina Sela. Dok bi neki drugi blokirali ulaz na svoj privatni posjed, obitelj Šarac je dopustila svima nama da šetamo, pecamo, vozimo bicikl, motor ili auto uz jezero.

Ali ima neodgojenih i nekulturnih “ljudi” koji nečiju dobrotu iskorištavaju do kraja. Nečiju dobrotu iskorištavaju a svoj neodgoj pokazuju i to na kvadrat.Šetao sam prije dva dana uz jezero i toliko otpada uz jezero nisam nikad vidio. Našao sam malo slobodnog vremena danas da pokupim taj otpad (jednu veliku vreću za smeće). Ne zbog sebe nego zbog obitelji Šarac koja ničim ne zaslužuje da njihovo jezero postaje odlagalište za otpad jer ljudski otpad tj. debili, degenerici svoj kućni odgoj su prenijeli na ovo jezero bacajući smeće okolo.

Ali kad vidite koje je tu smeće, zgadi se život. Od svih vrsta piva tj. limenki, staklenih boca, kutija cigareta (na jednoj kutiji cigareta piše manje mirisa na i oko vas ali miris dima je nevažan kad si ti koji si bacio tu kutiju ljudski smrad), prezervativa, plastičnih vrećica ali kad skupite četiri komada muških bokserica ( dva para Calvin Klein, u ovih degena je sve klein a najviše mozak), jedne ženske čarape i jedne ženske bokserice – sve je rečeno.

Tekst i foto: Filip Bartulić