POZIV: Postanite podupiratelj izgradnje kapelice

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Trenutno su pri kraju izvođenja zidarski poslovi na (novoj) kapelici s mrtvačnicom u Mandinu Selu. U ovome tjednu predstoji šalovanje i betoniranje krovišta, slaganje crijepa, čime je ujedno i završena prva faza izgradnje.

Usporedo s ovim aktivnostima raspisan je natječaj za izradu i ugradnju vanjske i unutarnje stolarije, otvoren do 25. listopada. Planirana je nabava, doprema i montaža PVC stolarije u sljedećim količinama:

VANJSKA STOLARIJA:

  1. PVC prozor: 2,00×0,6 m (4 kom.)
  2. PVC prozor: 1,00×1,20 m (1 kom.)
  3. PVC ulazna vrata: 2,40×2,00 m(1 kom.)
  4. PVC ulazna vrata: 0,72×2,10 m (1 kom.)
  5. PVC ulazna vrata: 0,8×2,00 m (1 kom.)
  6. PVC ulazna vrata: 1,00×2,00 m (1 kom.)

UNUTARNJA STOLARIJA:

  1. PVC vrata: 1,00×2,10 (1 kom.)

Pozivamo sve ljude dobre volje, Mandoseljane ali i prijatelje Mandina Sela, koji su u mogućnosti  da pomognu cijeli ovaj projekt i budu sponzori nabave i ugradnje jednog ili više otvora (po želji i mogućnostima). Jer, malo smo selo i nismo u mogućnosti sami zaokružiti cijelu konstrukciju (u nastavku je proširenje groblja, izgradnja i tri preostale strane ogradnoga zida itd.).

Nakon odabira najbolje ponude istaknut ćemo pojedinačne cijene svakoga proizvoda kako bi, ukoliko se pokaže zanimanje, mogli odabrati koji PVC otvor (svojim financiranjem) želite donirati i tako pomoći cijeli projekt.

Svi podupiratelji izgradnje će dobiti zahvalnicu i biti javno istaknuti na ovim stranicama, kao i na pločicama koje ćemo zalijepiti na prozorima/vratima, kao trajni spomen zahvalnosti. Jer, ničije dobro ne treba kriti. Hvala svima unaprijed.

Zainteresirani se mogu javiti predsjedniku MZ Franimiru Seseru (063 976 188).

MZ MANDINO SELO