OPĆINA TOMISLAVGRAD: Obavijest povodom Svih svetih i Dušnog dana

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Povodom Svih svetih i Dušnog dana, Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove općine Tomislavgrad u suradnji sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije će u srijedu i četvrtak, 28. i 29. 10.2020. godine obići grobove poginulih hrvatskih branitelja , položiti cvijeće i upaliti svijeće.

U petak, 30.10.2020. godine u 10,30 sati predstavnici općine Tomislavgrad – Službe za pitanja branitelja i zajedničke poslove, Uprave za pitanja branitelja HBŽ, udruga proisteklih iz domovinskog rata, predstavnici ministarstva obrane BiH i predstavnici policije će položiti vijence i zapaliti svijeće kod spomen -obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Tomislavgradu. U 11 sati sveta misa u spomen-bazilici u Tomislavgradu za sve poginule i nestale hrvatske branitelje. 

Ovom prigodom pozivaju se svi članovi obitelji poginulih i nestalih branitelja, ratni vojni invalidi, razvojačeni hrvatski branitelji i svi drugi građani općine Tomislavgrad da svojom nazočnošću kod polaganja vijenaca kod spomenika i na svetoj misi odaju počast poginulim i nestalih hrvatskim braniteljima.

Izvor: Općina Tomislavgrad