OPĆINA TOMISLAVGRAD: Obavijest povodom Svih svetih i Dušnog dana

objavljeno u: NAJAVE | 0

Povodom Svih svetih i Dušnog dana, Općina Tomislavgrad, u koordinaciji sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije će u srijedu i četvrtak 27. i 28. 10.2021. godine obići grobove poginulih hrvatskih branitelja, položiti cvijeće i zapaliti svijeće.

U petak 29.10.2021. godine u 10,30 sati predstavnici općine Tomislavgrad – Službe za pitanja branitelja, Uprave za pitanja branitelja HBŽ, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici Ministarstva obrane BiH i predstavnici policije će položiti vijence i zapaliti svijeće kod spomen-obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Tomislavgradu. U spomen-bazilici u Tomislavgradu, u 11 sati bit će služena sveta misa za sve poginule i nestale hrvatske branitelje,

Ovom prigodom pozivaju se svi članovi obitelji poginulih i nestalih branitelja, ratni vojni invalidi, razvojačeni hrvatski branitelji i svi drugi građani općine Tomislavgrad da svojom nazočnošću kod polaganja vijenaca kod spomenika i na svetoj misi odaju počast poginulim i nestalih hrvatskim braniteljima.

Općina Tomislavgrad

Foto: Arhiva