ODRŽANA MOLITVA ZA HRVATSKOGA VITEZA DRAGANA ŠUMANOVIĆA I HRVATSKE BRANITELJE

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Okupljajući se i danas u devet sati pokraj groba pok. Dragana Šumanovića, rodbina, prijatelji, sumještani i suborci još jednom prisjetili su se ovoga hrvatskoga viteza i svih hrvatskih branitelja, kojima se u čast čitavo jedno desetljeće održavao Memorijalni malonogometni turnir Dan Oluje i dani Mandina Sela. Turnir nismo u mogućnosti više organizirati, no nije zaboravljena žrtva hrvatskih branitelja, čijom smo žrtvom i dobili dugo žuđenu slobodu.

Upaljene su svijeće, a budući da zbog korona virusa i izolacije članovi obitelj Šumanović nisu mogli biti s nama, vijenac su položili tenkisti, suborci pok. Dragana, a župnik fra Stjepan Martinović predvodio je molitvu za pok. Dragana i sve hrvatske branitelje.

Ovdje izričemo i javnu zahvalu gđi. Tomislavki Musić, vlasnici cvjećarne Narcis iz Tomislavgrada, koja nam je jutros, prilikom preuzimanja vijenca i svijeća iste besplatno poklonila, jer, kako reče, kad su ovoj prigodi. Hvala joj još jednom!

Turnir se više ne održava, ali vječno ostaju sjećanje i ponos na Dragana i sve hrvatske branitelje. Jer navik žive oni koji zginu pošteno.