ODRŽANA LOVAČKA VEČER LU VRAN

objavljeno u: NOVOSTI | 1

U organizaciji LU Vran iz Tomislavgrada, u punoj svadbenoj dvorani Gospodar prstenova na Kolu sinoć je održana još jedna lovačka večer, na kojoj se, kao i lani, okupilo skoro 1000 uzvanika. Kao i prošle godine, i ovu su, uz veliki odaziv, obilježile i vrijedne nagrade (njih 87, od toga broja 18 lovačkih pušaka i karabina), dar više od stotinu vrijednih sponzora i podupiratelja.

Na samome početku večeri okupljene, iz naše i susjednih općina, ali Republike Hrvatske, pozdravio domaćin, predsjednik LU Vran Stjepan Škaro koji je kazao kako je udruga od svoga osnutka 1947. godine prošla mnoge teške trenutke ali i naglasio kako je danas riječ o stabilnom i dobrom organiziranom lovačkom društvu.  

Okupljene su potom pozdravili i čestitali na odličnoj organizaciji predsjednik Kinološkoga saveza Herceg-Bosne Mirko Čolak, dopredsjednik Lovačkoga saveza Herceg-Bosne Mate Buntić i općinski načelnik Ivan Buntić.

U nastavku su uručene zahvalnice i diplome zaslužnim članovima društva.

Pozdravnu riječ okupljenima uputio je i tomislavgradski župnik fra Hrvoje Miletić koji je prije večere zazvao Božji blagoslov nad okupljenim pukom.

U zabavnom dijelu nastupio je tamburaški sastav Mokarski tamburaši iz Širokog Brijega a nakon večere uslijedila je bogata tombola koju su činile vrijedne nagrade a vodila ju je novinarka i voditeljica Radio-televizije Herceg-Bosne Maja Pašalić.