ODGOVOR ŽO HDZ – a HBŽ i OO HDZ – a Livno

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Poštovani bivši stranački kolege iz ŽO HDZ – a HBŽ i OO HDZ – a Livno,

Pred nama su općinski izbori i kampanja je u tijeku pa nema velikog smisla polemizirati s ŽO HDZ – a i OO HDZ – a susjedne nam i bratske općine Livno. Žalite se da u mom odgovoru na vaše dvije objave niste dobili odgovore na tri pitanja. Niste postavili tri već dva pitanja. Ovo treće navodno pitanje nije upitna rečenica ni pitanje (više je zapovijed – vaš omiljeni ton) i ne piše se s upitnikom – ali to treba znati.

O ovim pitanjima više puta se raspravljalo na stranačkim tijelima HDZ – a dok nisam (i vašom voljom) ekspresno, „demokratski“ i „principijelno“ isključen iz stranke. O tim pitanjima nastavit će se govoriti kad se formira redovita, novoizabrana vlast.

Ali u ovoj situaciji jedino relevantno pitanje na koje ste vi dužni (našoj županijskoj) javnosti dati odgovor jest: Na osnovi čega inzistirate da predsjednik županijske vlade mora biti iz Livna – (bez obzira na izborne rezultate) kad to ne opravdavaju izborni rezultati – ni broj osvojenih glasova ni broj osvojenih mandata u županijskoj skupštini?

Sve ostalo sadržano je u mom prvom tekstu.

Pozdravljam vas i pozdravljam sve prijatelje i poklonike istinske demokracije i principijelne politike u Livnu.

Ivan Vukadin

Predsjednik Hrvatskog nacionalnog pomaka