OD DANAS MOŽETE PREUZETI I APLIKACIJU RADIJA TOMISLAVGRAD

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Radio Tomislavgrad je nakon nedavno predstavljene web stranice o kojoj je već pisano predstavio i svoju aplikaciju koju od danas možete preuzeti na Google Play trgovini. Iza aplikacije kao i prethodne web stranice stoji Ivan Milić, tehničar ove medijske kuće.

Android aplikacija osmišljena je ponajviše iz znatiželje i ljubavi koju odavno gaji prema svijetu programiranja, a složit ćemo se da se taj svijet nameće sam od sebe svima u različitim oblicima i pojavnostima.

Svi vjerni slušatelji i oni koji će to tek postati lako mogu skinuti aplikaciju na svoj android smartphone preko Google Play trgovine. Kada to učinite vrlo lako ćete klikom na izbornik Emisije doći do emisija koje vas zanimaju – od Dnevnoga zrcala koji obrađuje aktualne teme, do Glazbaonice sa uvijek dobrim glazbenim izborom ili Razgovora ugodnih u kojima su gosti Duvnjaci koji Duvno predstavljaju ili mu znače, iako, svjesni smo, Duvnu u današnjem vremenu znači svaki njegov žitelj.

Oni koji više vole starinu i arhivu sigurno će pronaći nešto zanimljivo u izbornicima Strunice, šarenice, tkance i Obiteljskoga albuma, a za ljubitelje književnih djelȃ našega pok. Petra Miloša, spisateljicȃ Ivane Ćurić i Ive Bagarić tu je izbornik Klub Pet Mil koji sadržava priče koje obično na sebi svojstven način i podsjete i nasmiju.

Emisije koje su trenutno postavljene datiraju od zadnjih mjesec dana i svaka nova će se vremenom nadopunjavati.

Očigledno je da su trendovi koji su davno zahvatili ostatak svijeta došli i ovdje i od nas traže svojevrsnu prilagodbu htjeli mi to ili ne. U kontekstu napisanoga jasno je da javna poduzeća (ali isto tako i privatna) trebaju biti otvorena svijetu i dostupna svim korisnicima, jer samo ukoliko su oni upoznati s funkcioniranjem i načinom rada spomenutih onda mogu biti i konstruktivno kritizirana ili nekritizirana, jer nikada nije dobro kada kritičar kritizira radi kritike.

Kako bilo, aplikacija Radija Tomislavgrad sada čeka na vas. Pomoću nje ćete lakše slušati naš duvanjski radio uživo ili ako ste možda više raspoloženi samo za glazbu koju su za vas odabrali Filip Perković i Ante Skočibušić Skočo lako ćete kliknuti na podinačicu istog RTG music.

Jelena Milić/Tomislavcity