IVAN BUNTIĆ: Osim urođenog optimizma posebnu snagu daje mi činjenica da su me roditelji naučili raditi, ali na kraju Bog upravlja svime

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Drage Duvanjke i Duvnjaci,

Ja sam Ivan Buntić i kandidat sam za načelnika općine Tomislavgrad kao predstavnik koalicije Hrvatskog nacionalnog pomaka i HDZ-a 1990.

Rođen sam 1987. godine u Tomislavgradu gdje sam završio osnovno i srednje obrazovanje, a visoku stručnu spremu stekao na Sveučilištu u Zagrebu i stekao zvanje magistra inženjera agronomije i magistra ekonomije. Nakon završenog studija vraćam se u Tomislavgrad, sretno oženjen, otac dvoje djece i nastanjen u Lipi. Profesionalni put započinjem na Farmi Tomislavgrad, u svojstvu voditelja proizvodnje, a nakon pet godina prelazim u Mljekaru Livno na mjesto izvršnog direktora za proizvodnju, otkup i investicije i obnašam dužnost do danas.

Duvnjak sam od glave do pete, znam da se uvijek može još bolje, ali za to treba biti hrabar i pomaknuti se, a ne uzmicati pred izazovima.

Dužnost načelnika je velika čast ali i obveza, a oni koji koji me osobno poznaju posvjedočiti će da se ne bojim ići prvi kroz još neprobijene puteve, a kao aktivan planinar spreman sam kako na vrhove planina, tako i u životu i poslu ići do kraja. Vjere u uspjeh i energije imam, a kroz posao i rukovodeće pozicije u velikim sustavima stekao sam i iskustvo rada s ljudima. Osim urođenog optimizma posebnu snagu daje mi činjenica da su me roditelji naučili raditi, ali na kraju Bog upravlja svime.  Kandidaturu smatram izazovom i prigodom nastaviti ono što je u proteklom razdoblju dobro napravljeno, a još više naprijed pomaknuti sve ono što se nije stiglo odraditi.

Zajedno s Vama još veći pomak je moguć!

Iziđite na izbore i dajte mi svoj glas za načelnika!