FEDERALNI MINISTAR RASELJENIH OSOBA I IZBJEGLICA “DONIO” JOŠ 30 000 KM ZA IZGRADNJU KANALIZACIJE U BOBARI

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Općinski načelnik Ivan Buntić danas je u svome uredu primio federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica Edina Ramića i njegove suradnike, povodom Odluke o usvajanju programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Tekući transferi pojedincima – Transfer za raseljena lica i povratnike“, kojom je Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica odobrilo Općini Tomislavgrad sredstva u iznosu od 30.000,00 KM u svrhu sufinanciranja projekta „Izgradnja kanalizacije u naselju Bobara, općina Tomislavgrad II. faza“, a prethodno je u istu svrhu bilo odobreno 15.000,00 KM.

Načelnik Buntić istaknuo je kako je dosadašnja suradnja s Federalnim ministarstvom raseljenih osoba i izbjeglica kao i resornim ministrom bila na visokoj razini te se nada da će se tako i nastaviti jer  smo mi općina koja je prostorno velika, a samim time su potrebe i prioriteti različiti te je pomoć s viših razina vlasti bitna pogotovo kad su u pitanju veliki projekti.

Ministar Ramić izrazio je zadovoljstvo što će se ovim projektom poboljšati uvjeti života u pojedinim naseljima te najavio da će i dalje, sukladno financijskim mogućnostima, pomagati ovakve projekte.

Sastanku su nazočili i zastupnici u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Petar Galić i Ante Baković, izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Stipan Šarac te pomoćnik načelnika za investicije i razvoj, Nedžad Nuhić.

Općina Tomislavgrad