DRAGAN MARINKOVIĆ MACA U KIC-u: Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”

objavljeno u: NAJAVE | 0

‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’   je  predstava  koja  ozbiljno utječe na psiho-fizičko stanje cijelog organizma.

Izaziva bolove u trbuhu od smijeha,  izaziva veliku količinu suza od smijeha , a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha.

Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi  i svijetu koji Vas okružuje.

Mi smo generacija koja ne želi vezu…

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu.  Željeli  bismo naručiti svoju srodnu dušu  “online’’ . Čitamo  “5 načina kako znati da mu se sviđjaš’’  i  ‘”7 načina kako je osvojiti’’ misleći da možemo programirati osobu  za  vezu kao  projekat na internetu.

Ipak,  mi smo ti koji ne žele vezu. 

Želimo  fasadu veze bez  truda,  držanje  za ruke  bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora,  obećanje  bez  stvarne posvijećenosti.  Želimo proslaviti  godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje.

Igramo igre bez pobjednika  i na kraju ostanemo sami.  Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo.

Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak?

Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene,  Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmijati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.