ŽUPNE OBAVIJESTI: I. korizmena nedjelja

objavljeno u: ŽUPNE OBAVIJESTI | 0

Svete mise u idućem tjednu:

PONEDJELJAK:

Ante i Danica Sliško za pok. Katu Baković

UTORAK:

Ante i Jela Matić za sve svoje pokojne

SRIJEDA:

Tomislav Šarić sve svoje pokojne

ČETVRTAK:

Branko Radoš za sve svoje pokojne

PETAK :

Pere i Evka Knežević za sve svoje pokojne

SUBOTA:

Marinko i Nada Gašpar za sve svoje pokojne

NEDJELJA:

8:00 – Kongora

9:30  – Borčani

11:00 – Kongora

  1. Iduće nedjelje svete mise su u 8 sati u Kongori, u 9,30 u Borčanima i u 11 sati u Kongori.
  2. U srijedu, petak i u subotu su proljetne kvatre – dani u kojima se Crkva, prateći ciklus godišnjih doba, na poseban način posvećuje molitvom, djelima pokore i ljubavi na velike nakane Crkve. Nakana proljetnih kvatri je osobno obraćenje i pokora za grijehe.
  3. Put križa je svakog petka: u Kongori u 16 sati, u Borčanima u 17 sati. Gospin plač se pjeva svakog petka u Kongori u 15,30 sati, a u Borčanima petkom u 16,30 sati i nedjeljom u 9 sati.
  4. U subotu u 9 sati je vjeronauk za prvopričesnike, a u 10 sati je sastanak za ministrante. U 10:30 je vjeronauk za krizmanike.
  5. Za grijanje su dali:
  6. Za crkvu su dali:… Oče naš… Draga braćo i sestre, pojedini župljani naše župe već su počeli davati svoj novčani doprinos za ovu 2021. godinu, za našu župu. Za prošlu, 2020. godinu, svoj doprinos za crkvu nije dalo 99 obitelji, za grijanje nisu dale 163 obitelji, a redovinu nije dalo 139 obitelji. U pitanju su obitelji koje mogu dati svoj doprinos. Dragi župljani, u ovom korizmenom vremenu preispitujemo se je li u pitanju zaborav ili nešto drugo. Nije u redu, a nije ni pošteno da jedan dio župne zajednice nosi teret cijele župne zajednice, a drugi dio se služi svim blagodatima Crkve, a ne podupire duhovno-pastoralni, kao ni materijalno-ekonomski život svoje župne zajednice. Molim vas da budete odgovorni vjernici koji imaju svoja prava u Crkvi, ali i svoje vjerske dužnosti

Izvor: Župni ured Kongora