UDALA SE ANAMARIA KRIŽANAC

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Ženio je Stanko Banov dvojicu sinova, proslavio zimus i 60. rođendan, sprema se lagano za mirovinu, ali kažu da ga nikada nisu vidjeli tako vesela i raspoložena kao jučer na svadbi najmlađega djeteta, kćeri i mezimice Anamarije i njenoga odabranika Ivana Budića iz Zavelima u posuškoj općini. Vesela je bila i majka Ružica ali sigurni smo kako se u svakom majčinom srcu ujedno miješaju osjećaji radosti i tuge: radosti zbog vjenčanja svoga djeteta ali ujedno i tuge zbog odlaska mezimice iz kuće. I tu nastupaju suze radosnice kojih je jučer zasigurno bilo dosta.

U nazočnosti kuma Philippa Budima i kume Anđeline Jurič mladence je u crkvi sv. Nikole Tavelića u Tomislavgradu vjenčao fra Dragan Bolčić, mladi svećenik na službi u Tomislavgradu koji je 7. srpnja u Međugorju slavio svoju mladu misu.

Nakon obreda vjenčanja brojna svatovska kolona uputila se do obližnjega svadbenoga salona “Gospodar prstenova” na Kolu gdje je priređena večera za uzvanike: roditelje, kumove, rodbinu, brojne prijatelje pristigle iz Hrvatske, Njemačke, Austrije…

Veselje je trajalo do zore a za odličnu atmosferu pobrinuo se glazbeni sastav Mjesečina iz Uskoplja.

Mladencima upućujemo iskrene čestitke uz želju za obiljem Božjega blagoslova u zajedničkome životu.