NA POMENU POKOŠENA TRAVA, SVETA MISA 21. SRPNJA

objavljeno u: NOVOSTI | 0

Kako se približava nedjelja 21.07.2019. godine kada odlazimo na Pomen slaviti svetu misu za poginule branitelje Brigade kralja Tomislava i Brigade Rame, trebalo je otići na Pomen i urediti prostor oko groblja. Ekipa koja već šestu godinu zaredom uređuje ovaj prostor, Buljko, Mate i Bože, i ove su  godine to uradili: pokosila travu, očistila prostor, sasjekla  suvišne grane i popravila vodovodnu cijev kako bi voda došla do Pomena.

Prostor oko groblja je očišćen, samo još popraviti prilazni put, koji je u lošem stanju, i sve je spremno za ovogodišnji program Spomen na Pomen.   

Pozivamo sve bojovnike  koji su na ovim prvim crtama branili dostojanstvo i slobodu svog naroda da se okupimo i ove godine u što većem broju na ovom drevnom doljanskom groblju na Pomenu  kako bi se pomolili za duše naših vitezova koji položiše život na oltar domovine. Njih dvanaest iz Brigade kralja Tomislava  ostadoše na vječnoj straži u nebeskim prostranstvima  planinskih vrhova, naša su trajna zadaća da se ne zaborave.

Izvor: omolje.com