KANDIDATI HDZ-a BiH POSJETILI ŠUJICU

objavljeno u: NOVOSTI | 0

U Hrvatskome domu Stjepana Radića u Šujici Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine večeras je upriličila svoj predizborni skup. Uz domaćine skupa, Josipu Šimić i Josipa Mioča, okupljenima su se obratili i ostali kandidati ove stranke za sve razine vlasti na nedjeljnim općim izborima.

Nakon prezentiranja učinjenoga u proteklom mandatu i planovima za budućnost, naglašena je važnost obveznoga izlaska u nedjelju na izbore svih osoba s pravom glasa i odabira svih duvanjskih kandidata na listama  HDZ-a BiH za županijsku, federalnu i državnu razinu, kao i dr. Dragana Čovića za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH, kako bi se spriječilo nasilno nametanje Hrvatima Željka Komšića od strane bošnjačke većine.

Iako su pred nama opći izbori, skup nije mogao proći bez svakodnevnih, životnih pitanja, o asfaltiranju i održavanju putova, izgradnji javne rasvjete i sličnim komunalnim problemima, na koja je spremno odgovarao općinski načelnik Ivan Vukadin, koji je kazao kako je u njegovu desetogodišnjem  načelničkom mandatu na području Šujice investirano oko pola milijuna maraka kroz razne projekte, pozvavši okupljene da se još aktivnije angažiraju kroz mjesnu zajednicu Šujica i pripremaju projekte koje će sigurno sufinancirati općina Tomislavgrad kao i do sada.